14 d’octubre del 2014

RESUM JORNADA

Anem amb el primer resum de jornada per als equips del C.S.A. CARCAIXENT, la veritat es que no va ser com esperavem i els dos equips que debutaven aquesta jornada a la temporada van perdre els seus partits.

El nostre JÚNIOR MASCULÍ va caure derrotat a casa davant l'equip EMB LA ALCUDIA per un clar 46-82, en un partit on els nostres aguantaren fins al descans però amb la martxa de Miquel Cuenca i la descalificació per faltes de Jordi Alcañiz l'equip va baixar els braços i va donar el partit. Dura derrota dels nostres però la lliga només ha fet que començar i temps hi ha de sobra per a remontar.

L'altra decepció de la jornada ens la va donar el nostre SÈNIOR A, l'equip entrenat per Topo visitava la desconeguda pista del C.B. ALCASSER amb numeroses baixes per diferents motius, ni Juan Carlos ni Arunas van poder anar per treball, Rubén per lessió i Andreu per un viatge que tenía programat, a més a més també comptavem amb el dubte de Juanjo que portava dues setmanes sense entrenar. Els nostres caigueren derrotats per un ajustaíssim 66-65 en un partit molt extrany:

El primer quart va finalitza amb victòria per quatre punts dels nostres sense jugar un bon bàsquet, al segón quart gràcies a una defensa en zona l'equip local aconseguí un gran parcial que els donava la victòria al descans per 11 punts de diferència. Durant el tercer quart els nostres arribaren a perdre de 18 punts però van acabar el quart perdent de 14. A l'últim quart els nostres van trobar el seu joc i minut a minut aconseguiren remontar el partit, inclús és van ficar per davant al marcador a falta només de 13 segons per 1 punt de diferència 64-65, però després d'un triple fallat per els locals i una falta dubtosa al rebot l'equip del C.B ALCASSER aconseguí la victòria gràcies a dos tirs lliures.

Dolorosa derrota per al nostre primer equip que ha de començar ja a sumar victòries.

Us deixem amb el quintet de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Luis Tarrega (S.A.) Molt bon últim quart de Luis que va fer que els nostres remontaren el partit.
ESCOLTA: Iñaqui Navas (J.M.) Fins als 21 punts se'n va anar Iñaki el dissabte a la derrota de l'equip.
ALERO: Juanjo Escandell (S.A.) A pesar de l'inactivitat va ser dels millors de l'equip en defensa i en atac.
ALA: Alberto Caballero (J.M.) Bon partit de Alberto a pesar de defendre a xics molt més alts que ell.
PIVOT: Arnau Climent (S.A.) Arnau va ser el més regular de l'equip bé amb els rebots i amb els punts.