10 d’octubre del 2014

PRÈVIA JORNADA

Dos dels nostres equips comencen aquest cap de setmana la temporada 2014-15, el JÚNIOR MASCULÍ i el nostre SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT.
 
Els Júniors comencen la temporada a casa davant l'equip E.M.B.A LA ALCUDIA el proper dissabte a les 16h al Pavelló d'Esports de Carcaixent, els nostres després de guanyar els dos partits de pretemporada, l'últim el passat dimecres davant el C.B. ALGEMESÍ per 37-30, esperen començar amb victòria davant un equip que en els últims anys els ho ha ficat molt difícil. Us deixem la crònica del partit del passat dimecres:

C.S.A. CARCAIXENT 37-30 C.B. ALGEMESÍ
Segón partit amistos del junior masculí contra el cb algemesí on els nostres comptavem amb les baixes de Miquel Cuenca, Miquel Caballero, Manel Bixquert i Joan Talens.
Partit molt disputat per els dos equips on nosaltres en atac hem notat la falta de ritme pero on seguim intensos en defensa ante els equips contraris i on notem la falta d'altura, tambe hem fet ràpides transicions pero on tambe hem fallat molt baix de canasta i hem fet un pobre 5/16 en tirs lliures.
Jugaren i anotaren:
Jordi 18; Cristo 4;  josep; Nico ; Alberto 6; Andres; Iñaki 9; e Isma.
Parcial dels quarts:
7 - 6 ; 9 -  6 ; 10. -  8 ;  11 -  10,
Hem aconseguit  guanyar els 4 quarts.
En definitiva bon partit ( encara que tenim que treballar algúns aspectos del joc) i a preparar el debut lliguer a casa contra EMBA L'ALCUDIA.
 
L'altre equip que debuta a la temporada és el nostre SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT, els nostres juguen a Alcasser també el proper dissabte a les 16h.
 
Eixida complicada per a l'equip, no només per la dificultat del rival sino per les baixes que porta l'equip per a aquest primer partit, de l'actual plantilla de 12 jugadors, el nostre mister Topo només podrá comptar amb 7 per diferents motius, però tirarà de l'equip B per a poder reforçar les baixes i de segur que fan que no es noten.
 
Molta sort per als dos equips !!!
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada