3 d’octubre del 2014

NOVETATS C.S.A. CARCAIXENT

Moltes novetats després de més d'una setmana sense acutalitzar el blog:

Comencem pel principi, ja estàn tots els equips entrenant ja que l'últim equip en ficar-se, el nostre equip Babie començà el passat dijous 25 de setembre. L'equip entrenat per la nostra jugadora del Sènior Femení Marién Ramón comença amb 8 jugadors així que queda obert el plaç per a completar l'equip fins a 12. El pròxim entrenament és el proper dimarts día 7 d'Octubre a les 17'30h. Aquestos son el futur més llunyat del club:


(Fan por: Àlex, Andreu, Daniela, Núria , Aitana, Toni, Guillém i Lucas.)

Els equips Pre-Benjamins, Benjamins i Alevins continúen amb els seus entrenaments, aquestos equips també necesiten d'efectius, si sabeu d'algú que vuiga jugar naixcut del 2008 fins el 2003 feu-nos ho saber a través del correu basketcsa@gmail.com o als telèfons 625230740 o 654521386.
 
Els equips Infantils també estàn preparant-se per a la competició, els xics de fet ja han jugat un partit amistós davant l'equip del C.B. Manuel, partit que els nostres van perdre de dos punts.
 
Els dos equips, tant el Masculí com el Femení ja coneixen els que seràn els seus rivals:
 
L'equip del Infantil Masculí entrenat per Diego Gimeno, jugador del Sènior B tindrà com a rivals:
 
C.N.B. XATIVA B
 
N.B. ALZIRA
 
C.S.A. CARCAIXENT
 
C.B. GENOVES ZONAL
 
INFANTIL MASC C.B. MANUEL
 
C.N.B. XATIVA ALEVIN
 
L'equip Femení de l'Infantil entrenat per el també entrenador del Júnior Masculí Toni Navas també coneix als seus rivals:
 
C.S.A. CARCAIXENT
 
UPB GANDIA
 
C.B. BENIGANIM
 
E.M.B.A INF.F
 
C.B. GENOVES
 
C.B. TAVERNES VALLDIGNA
 
El Júnior Masculí després de la seua victòria al primer amistós de la temporada continúa amb els seus entrenaments a l'espera d'alguns amistosos més, de moment ja coneix el que serà els seu primer rival a la competició ja que hui han eixit els calendaris, els nostres començaràn com a locals el proper dissabte 11 d'Octubre davant l'equip E.M.B. LA ALCUDIA.
 
L'equip Sènior Femení de moment no ha jugat ningún partit amistós, i estàn preparant-se de bò per a començar el millor posible la competició ja que és un equip amb moltes cares noves i necesiten acoplar-se. Les xiques entrenades per Mª Carmen Merlo ja saben els rivals que van a tindre al grup:
 
U.B.F. TORRENT
 
CB ALGEMESI F
 
NBALZIRA
 
C.S.A. CARCAIXENT
 
C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO
 
E.S. EL CASTELLANO ENGUERA BASKET
 
El Sènior B ja porta dos partits amistosos, una derrota davant l'equip del C.B. ALBERIC i una victoria davant el C.B. GUADASSUAR. Igual com les xiques ja saben també els rivals de la lliga:
 
 
C.B.C. MANISES
 
C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO
 
C.B. POLINYA
 
C.B. ALMUSSAFES
 
TALLERES MESTRE ALBERIC
 
C.S.A. CARCAIXENT
 
C.B. ANNA
 
C.B. PICASSENT
 
C. B. ALGEMESI - ZONAL
 
COASPORT- VA DE BASQUET ALGEMESI
 
C.B.G. GUADASSUAR B
 
Per finalitzar l'actualització anem a comentar les novetats del nostre primer equip. L'equip entrenat per Topo ha confeccionat un molt bon equip amb jugadors de molta calitat que aquest any vol pegar un paset més. De moment el passat dissabte l'equip va jugar el seu primer partit amistós davant un rival directe del grup el C.B. ALGEMESÍ, els nostres van derrotar a l'altre equip riberenc per 49-54 amb un molt mal partit dels nostres on es va vore que falta acoplar les noves incorporacións que ha fet l'equip. Hui mateixa a les 20'30h al Pavelló d'Esports el nostre equip te un nou partit amistós davant l'altre equip de Algemesí el VA DE BÀSQUET ALGEMESÍ que també serà un dur rival a la lliga.
 
Per altra banda el nostre equip també coneix el que serà el primer rival de la competició, els nostres debutaran a la lliga el proper dissabte 11 d'Octubre a les 16h a Alcasser davant l'equip C.B. ALCASSER.
 
Fins ací aquesta actualització, seguirem informant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada