17 d’octubre del 2014

PRÈVIA JORNADA

Açò ja no para i setmana a setmana els nostres equips van tinguent els seus partits de temporada.
 
Aquesta setmana comença la competició els nostres PRE-BENJAMINS, BENJAMINS, ALEVÍ i SÈNIOR B, a més a més el nostre JÚNIOR MASCULÍ i el SÈNIOR A jugaràn la segona jornada:
 
Comencem com de costum per els més xicotets, els PRE-BENJAMINS, BENJAMINS i ALEVINS. Sense temps a jugar partits amistosos els nostres equips de cantera comencen la 3ª Lliga organitzada per el C.B. TAVERNES on competixen els equips més importants de les comarques més properes.
 
Els nostres PRE-BENJAMINS debuten a casa davant el C.B. BENIFAIO demà dissabte a les 09'30h a la primera jornada de la Lliga de Tavernes. A pasar-ho bé xiquets !!!
 
L'equip BENJAMÍ entrenat per el nostre jugador del SÈNIOR B Òscar Navarro també debutarà a casa davant el C.B. BENIFAIÓ a les 11'30h.
 
L'altre equip de cantera, el ALEVÍ tindrà com a rival també a la primera jornada l'equip del E.M.B.A. L'ALCUDIA com els altres dos equips jugarà a casa a les 9'30h.
 
Ens votem als INFANTILS, ja que tant el Masculí com el Femení comencen la setmana que ve.
 
El JÚNIOR MASCULÍ després de la seua derrota a la primera jornada de lliga, visita la pista del C.B. ENGUERA el proper diumenge a les 12h.
 
El SÈNIOR B debuta a la lliga de 2ª Zonal davant l'equip C.B. BENIFAIÓ demà dissabte a les 20h.
 
El nostre primer equip després de la derrota a la primera jornada per només un punt de diferencia debuta a casa davant el C.B. ALGEMESÍ demà dissabte a les 18h.
 
Ja teniu tota la programació que tindrem aquest cap de setmana al Pavelló d'Esports de Carcaixent així que no seu podeu perdre, veniu a animar als nostres equips !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada