21 d’octubre del 2014

CRÒNIQUES DELS EQUIPS DE L'ESCOLA Jornada 1 - 18/10/2014

18/10/2014

ALEVÍ
Els alevins començaren la temporada fent un partit molt complet tant en atac com en defensa davant el EMBA Alcúdia, ajudats per dos benjamins (Francesc i Bástian) que completaren les seues files. Tinguérem un xicotet contratemps amb el colp que s’endugué Carlos Andrés al segon quart, però per sort no va ser res i pogué seguir jugant al quart següent. Destacar el molt bon partit en atac de Marc amb 22 punts en la primera part i les ganes i el bon joc de tots en general, que va contribuir al resultat final de 54-3 a favor dels locals. A seguir així!

BENJAMÍ
Les ganes que tenien de començar a jugar els nostres benjamins es notaren al primer partit davant el CBM Benifaió. Encara que l’equip encara no està complet i faltava Marc Giner, les ganes, el companyerisme i la bona pressió defensiva, ajudats dels dos prebenjamins (Lluis i Fabio) que ens acompanyaren, foren la clau de la primera victòria de l’equip en la temporada. Amb un inici molt igualat en el que sols es guanyava de 2 punts als dos primers quarts els nostres xiquets es posaren les piles i acabaren guanyant el partit per 53-24. Cal destacar l’aportació ofensiva de Francesc Adrià amb 20 punts i 6 furtades de baló i els 17 punts i moltíssims rebots de Diego Gil. Manteniu les ganes per a la pròxima jornada!

PREBENJAMÍ

El passat dissabte van començar també els prebenjamins davant el CBM Benifaió. A més de ser el primer partit de la temporada era el seu primer partit de bàsquet i es notava amb la alegria i les ganes que tenien per començar a jugar. El resultat va ser favorable al CBM Benifaió (1-51) van tancar l’acta al 3º quart per aplegar als 50 punts de diferència, però durant la resta del partit van fer moltes cistelles i es van esforçar de valent davant un rival amb molta qualitat fins acabar el partit. Aquest resultat va ser el de menys, l’important va ser lo bé s’ho van passar, les ganes, l’esforç, l’iniciació en la competició i que els va servir per millorar ens molts aspectes. Molt contents amb vosaltres xiquets, continueu millorant!