19 de gener del 2014

CRÒNICA PARTIT SÈNIOR A

C.S.A. CARCAIXENT 55-65 JUJUJUAQUACENTERN.B.XÀTIVA

Bon partit el passat dissabte a Carcaixent entre dos bons equips de la categoría de Preferent, els nostres s'enfrontaven al líder de la classificació amb només una derrota al seu casiller.

Els nostres comptaven amb tots els seus jugadors, a més a més també comptava amb l'ajuda del jugador del SÈNIOR B Joan Calatayud.

El partit és va decidir pràcticament al primer quart, on l'equip de la Costera de la má dels seus jugadors Enguix, B amb 12 punts i Lloret, I amb 8, sumat a la bona defensa presionant que van fer deixaren el marcador a la fí del primer quart en clar 13-31 per als visitants.

A partir del segón quart els nostres van plantejar el partit d'altra manera, i és va ficar remontar el partit quart a quart.

El segón quart va ser favorable per als nostres per 15-7, gràcies sobretot als punts d'Andreu i d'Arunas, que deixava el marcador obert al descans 28-38.

El començament del tercer quart els nostres van tornar a fer de les seues, i de nou van ser sorpresos per el líder de la classificació, que gràcies a un parcial de 0-11 deixava el partit decidit al minut 27, 28-50.

L'equip no volía que el día de la presentación del club, perdre i donar mala imatge, així que de nou és van ficar a la feína i van poder maquillar el resultat al final, 55-65.

Derrota que deixa als nostres a la sexta posición de la classificació amb sis victòries per cinc derrotes.