13 de gener del 2014

CRÒNICA PARTIT JÚNIOR

C.B. CANALS 68-46 C.S.A. CARCAIXENT

Dificil partit el de aquesta setmana del CSA Carcaixent Junior a la pista coberta del poliesportiu de Canals, diumenge 10 del mati i amb molt de fred.
 El partit començà igualat, els dos equips estaven gelats i fins el minut 2 no s'anotà la 1ª canasta, acavant-se el quart amb una desventaja de 5 punts per als nostres.Però ja al 2on quart els locals començaren a calfar-se mentres que el nostre Junior seguia gelat, i acavem la 1ªpart amb un resultat de 33-21.La 2ªpart la cosa es complicaria, el nostre equip no estava acertat en atac, les canastes  repelien els balons, i no aconsguiem frenar als locals ni en contraatac ni en atac estàtic  i  a partir del minut 7 els locals ens fan un 10-0 aconseguint una aventatge de 20 punts.

I a l'últim quart els nostres apreten en defensa, amb una bona pressió a tot el camp i aconseguint la màxima anotació en un quart :14 punt, que  ens serveix de poc perque s'acava el partit amb un 68-46.En resum partit per oblidar pel nostre joc però també per la desafortunada actuació de l'àrbitre que deixà per senyalar moltes faltes personals que acavaren desquiciant als nostres jugadors.

Jugadors: Joan, Moll, Ferran, Miquel, Jose i Richard que fou el màxim anotador de l'equip amb15 punts i agraim als cadets Jarilla e Iñaqui.