19 de gener del 2014

CRÒNICA PARTIT JÚNIOR MASCULÍ

C.S.A. CARCAIXENT 66-44 CD SAN PEDRO MOIXENT

Victòria fàcil del CSA CARCAIXENT JUNIOR a casa este dissabte contra el coliste de la lliga el CD SAN PEDRO MOIXENT. Però els visitants no ens ho possaren fàcil que guerrejaren fins al 3er quart. Els nostres no aconseguien ser superiors en joc ,  tan sols guanyaven de 2-4 punts i fins i tot els visitants ens empataven al minut 8 del 2on quart i acavabem la primera part amb un 32-27.Però ja a la segona part els nostres aconsegueixen un parcial de 16-0 al minut 6 i els visitants  no anoten ni un punt. I ja a l'últim quart el Moixent es quedà amb 4 jugadors en pista i  acavem el partit amb un tanteig de 66-44. Aquesta victoria serveix per a que el CSA CARCAIXENT escale una posició a la taula classificatoria,

Màxim anotador del partit Miquel amb 32 punts i bon treball de la resta de jugadors : Jose, Ferran, Richard, Ivan ,  Joan i Josep Moll i agrair l'ajuda del cadets Manel, Iñaqui i Jarilla.