20 de gener del 2014

RESUM JORNADA

Bon día a tots, anem a comentar el que va passar el passat cap de setmana als partits dels equips del nostre club, el C.S.A. CARCAIXENT.
Comencem com de costum per el nostre CADET MASCULÍ, que va sumar la sèptima derrota consecutiva, aquesta vegada tenía un rival molt dur com és el segón classificat del grup l'equip  C.B. GENOVES C, que s'impossà als nostres per un clar 52-81.
Els nostres tornaren a ixir dormits al partit, i encara que després milloraren el seu joc, la diferència ja era molt abultada.
La derrota deixa als nostres últims a la classificació amb una victòria per nou derrotes, ara després de finalitzar la primera fase de la temporada els nostres esperen rivals...

6CSA CARCAIXENT  101950166611-7

Les xiques del JÚNIOR FEMENÍ, també caigueren derrotades, aquesta vegada van perdre el derby riberenc davant l'equip EMBA-ALZIRA per un ajustat 48-35.
Les nostres també fiquen fí a la primera fase de la temporada, ja que l'última jornada descansen, ara igual que el nostre Cadet Masculí han de esperar rivals...
La classificació del grup a falta d'una jornada és la següent:

1N.B. ALCOI  761399250134
2C.B. PATRONATO BOCAIRENT  75239424112-1
3EMBA-ALZIRA  743369321112
4SAN ANTONIO  83532135711-3
5ASSOCIACIO TORRELLANO SOCIAL  7071304447-7

Pasem a l'única victòria de la jornada per als nostres equips, el JÚNIOR MASCULÍ, derrotà a l'equip  C.D. SAN PEDRO MOIXENT per un clar 66-44, els nostres derrotaren a l'últim classificat del grup però fins al tercer quart no les tenía totes en sí.
L'equip posa fí a la primera volta de la competició classificat a la novena posició amb quatre victòries per sis derrotes, segur que l'equip supera aquesta classificació a final de la temporada.

11C.D. SAN PEDRO MOIXENT  1001044667510-10

Després de quatre victòries consecutives, el nostre SÈNIOR B va caure derrotat a la difícil pista de l'equip BASQUET SILLA C per un ajustat 62-52, en un partit on els nostres van tindre opcions que per diverses situacions no van aconseguir la victoria.