12 de novembre del 2013

RESUM JORNADA

Dos victòries per tres derrotes és el que ens ha deparat aquesta jornada per als nostres equips:

Comencem amb les victòries, el CADET MASCULÍ conseguí la seua davant l'equip WWW.CBMARCELINA.COM ROQUETTE BLAU B  per un resultat de 74-62, bona victòria dels nostres, que els sitúa a la tercera posició.

Les xiques del JÚNIOR FEMENÍ, van derrotar per 51-46 a l'equip C.B. PATRONATO BOCAIRENT, en un partit molt igualat, on les nostres comencen la lliga amb una imporant victoria, que les dixa a la tercera posició de la classificació.

I ara les derrotes... el JÚNIOR MASCULÍ, a pesar de la seua bona imatge, va caure derrotat davant l'equip E.M.B. LA ALCUDIA per un ajustat 75-67, la derrota ens deixa a la novena posició, encara que el pitjor del partit va ser les lesions de Josep Moll i la del Cadet Miquel Caballero, esperem que es recuperen prompte.
 
L'equip que també va perdre el seu partit va ser el SÈNIOR B, i ja van tres consecutives, aquesta vegada va perdre davant el COASPORT- VA DE BASQUET, per un resultat de 68-57, derrota que deixa als nostres a la séptima posición de la classificació.

La derrota més dura la va patir el nostre SÈNIOR A, ja que a falta de 30 segons tenía el partit guanyat, ja que anava 4 punts dalt al marcador, al final derrota per 56-54 davant l'equip C.B. ELDA  que de segur acavarà a la part alta de la classificació. La derrota deixa a l'equip quints a la classificació amb 3 guanyats i 2 perduts.
 
Pasem a anomenar als millors jugadors del club a la jornada:
 
QUINTET DE LA JORNADA:
 
BASE: J.C. Jarilla (C.M.) Molt bon partit al Cadet amb 16 punts, i també molt bé al júnior amb 13.
ESCOLTA: Clara Garrigues (J.F.) Partidas de Clara davant el Bocairent amb 20 punts.
ALERO: Arunas Samulionis (S.A.) A pesar de la derrota va ser el màxim anotador amb 17 punts.
ALA: Joan Fillol (J.M.) Màxim anotador del Júnior Masculí amb 17 punts.
PIVOT: Andreu Ahullana (S.A.) Tot i estar tota la setmana amb calentura va acavar amb 15 punts.
 
MVP DE LA JORNADA:
 
CLARA GARRIGUES (JÚNIOR FEMENÍ) Molt bon partit de Clara que va acavar amb 20 punts i amb cistelles importants als minuts finals del partit.
 
Ara vos dixarem les diferents cròniques dels partits dels nostres equips.
 
Una salutació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada