11 de novembre del 2013

CRÒNICA PARTIT JÚNIOR

EMBA L'ALCUDIA 75-67 C.S.A. CARCAIXENT

Amarga derrota del nostre equip junior a casa del EMBA L'Alcudia. Amarga per qué al 1er quart sofrirem dues baixes per lesió : primerament del junior Josep Moll a tan sols 40' de l'inici del partit i després del cadet Miquel Caballero.Esperem que es recuperen aviat.
El partit començà igualat però promte els nostres plantaren cara a l'equip local, un equip molt fort i alt. I amb una bona defensa individual i una fluidessa a l'atac aconseguiren una renda de 4 pts. al descans i de 9 pts a la fi del 3er quart, els nostres  aconseguien anotar amb penetracions i des de mitja distància i fins i tot anotavem 3 triples . I  finalment l'equip local ens empataba al minut 6 de l'últim quart impossant un ritme frenètic aconseguiren anotar-nos 4 canastes mentres que el nostre equip mermat per les baixes i per l'expulsions per 5 faltes personals de Miquel Cuenca i Joan Fillol tan sols aconseguien anotar 2 punts de tirs lliures, acabant el partit amb el tanteig  de 75-67.
Malgrat la perdua del partit  el CSA Carcaixent ha pujat considerablement la seua anotació ofensiva i ha millorat el sistema d'atac.Gràcies als cadets Miquel , Iñaqui i Jarilla. El màxim anotador amb 17 punts va ser Joan Fillol.