7 de novembre del 2013

PRÈVIA JORNADA

Tornem de nou amb vosaltres per comentar-vos el que els depararà el proper cap de setmana als nostres equips:
 
El CADET MASCULÍ, entrenat per el jugador del SÈNIOR A Juanjo Escandell, juga a casa davant l'equip WWW.CBMARCELINA.COM ROQUETTE BLAU B, partit important per als nostres, ja que tenim una bona oportunitat per a innagurar el casiller de victòries, que per ara el tenim a cero. Els nostres juguen davant l'equip de Benifaió, que està classificat a l'última posición de la classificació, igual que els nostres amb dos derrotes dels dos partits disputats fins al moment.
El partit és disputarà a Carcaixent el proper dissabte 9 a les 9'30h al Pavelló d'Esports de Carcaixent.
 
Les xiques del JÚNIOR FEMENÍ, per fí comencen la competició, el primer partit de lliga el jugaràn a Carcaixent el proper dissabte 9 a les 16'00h al Pavelló, davant un dels equips importants del grup, el C.B. PATRONATO BOCAIRENT  que com les nostres també debuta a la competició, també és noticia per a aquest equip que el partit de la primera jornada davant l'equip ASSOCIACIO TORRELLANO SOCIAL és disputarà el proper divendres día 15 a les 20'00h també al Pavelló d'Esports de Carcaixent.
 
Els xics del JÚNIOR MASCULÍ, entrenats per Dani Bonet jugaràn a domicili davant l'equip E.M.B. LA ALCUDIA el proper dissabte 9 a les 17'00h al Pavelló d'Esports de l'Alcudia. Partit important per als nostres, que després de la seua treballada victòria el passat dissabte davant el C.B. ALGEMESÍ, volen seguir comptant amb la victòria, davant un equip directe.
 
El SÈNIOR B, després de la seua jornada de descans, que va disfrutar la setmana passada, és desplaçarà a Algemesí per a jugar el seu partit davant l'equip COASPORT- VA DE BASQUET, equip que de moment només a jugat un partit, davant el C.B. PICASSENT, i que aconseguí la victòria per un abultat 58-30, així que difícil partit per als nostres el proper dissabte 9 a les 16'00h.
 
Per finalitzar amb els nostres equips, el SÈNIOR A te un complicat desplaçament a terres alicantines, per a jugar davant el segón classificat del grup, l'equip C.B. ELDA, equip que com els nostres de moment porten tres victòries i una sola derrota. El partit és disputarà al Pavelló d'Elda, el proper dissabte 9 a les 20'00h. Important partit per als nostres si volen seguir a la part alta de la classificació.
 
Molta sort a tots els equips !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada