12 de novembre del 2013

CRÒNICA PARTIT JÚNIOR FEMENÍ

C.S.A. CARCAIXENT 51-PATRONATO BOCAIRENT 46

Partit igualat on els dos equips notaren els nervis del primer partit de la temporada. Començarem el partit amb defensa individual, on treballavem bé fins el minut 8, on el Bocairent va aconseguir un parcial de 2-8, degut a la precipitació al atacar la zona que plantetjaren durant tot el partit.

Va començar el segon quart amb la mateixa tònica que va acavar el primer quart però a partir del minut 3 pujem el nivel defensiu que proporcionà ràpides cistelles en transició, acavant el quart dos punts per dalt en el marcador, amb un parcial de 16-4.

Després del descans, continuem igual, creguent-mos la victòria, conseguim la màxima diferència +8, intercanvi de cistelles, encara que al final del tercer quart l'equip visitant va disposar de molts tirs lliures que no va saber aprofitar, 2/8.

L'últim quart, entrem prompte en el bonus, minut 4, i açò unit a alguna precipitació en atac va suposar que les visitants és ficaren només a dos punts, però l'aparició al final de les cistelles de Mar, Clara i Carola va aconseguir donar-nos una xicoteta avantatge que ens va donar una mereixcuda victòria.

Important victòria, comencem a fer les coses que fem als entrenaments, tant en defensa com en atac (no tot però per algo s'escomença). Felicitar a tot l'equip ja que no van parar d'animar en tot el partit a les seues companyeres, tant al principi del partit que arrivaren a ficar-se 8 punts per baix i després en l'últim quart cuant el bocairent arrivà a ficar-se a dos punts.

Jugaren i anotaren: Sandra Aliques 4, Carola 14, Inma 2, Mar 6, Clara 20, Alba, Ana 1, Lara, Fàtima 2, Sandra Escandell, Carla 2.

Pròxim partit será el divendres día 15 de Novembre a les 20'00h, en el Pavelló de Carcaixent contra l'equip ASSOCIACIÓ TORRELLANO SOCIAL (Elche).