20 de novembre del 2013

CRÒNICA PARTIT CADET MASCULÍ

C.S.A. CARCAIXENT 41- 43 N.B.ALZIRA

Quarta jornada del nostre cadet masculí novament com a locals a Carcaixent, aquesta vegada davant el "N.B. Alzira". Per al partit tinguerem les importants baixes de: Miquel (per una lesió al turmell el passat disabte amb el júnior), Manel (malalt de la panxa) i Cristo (per una lesió en el dit).
No hi han moltes coses bones que comentar del partit, però males unes quantes. Com sempre eixirem DORMINT, sense intensitat en defensa, deixant-nos agafar molts rebots, permitint moltes trancicions i cistelles fàcils del Alzira. Per tot això vam comensar el partit perdent i amb molt males sensacions.
Del partit tan sols m'agradaria insistir en la llarga llista de errors que vam cometre per veure si així per al proper conseguim reduir el nombre de errors:
1-Ferem un patètic (5-25) en tirs lliures, "20" tirs lliures fallats i el resultat final va ser (41-43), no se poden fallar tantíssims tirs lliures!!!
2-Altre error que vam tindre va ser la gran quantitat de pilotes que vam perdre, que no tinc 100% segur de la quantitat però que si dic "20" pilotes perdudes no estaré molt llunt, una barbaritat de pilotes perdudes.
3-Sobretot la primera part del partit no dominarem el rebot el que permetia als rivals segones opcions en atac i ens impedia a nosaltres poder eixir al contraatac.
4-No podem fallar ocasions tan clares com les que fallarem, ja siguen contraatacs clars o situacions asoles baix de la cistella. Ja no som infantils i eixes coses tots sabem que ja no les podem fallar.
De totes maneres, del partit em quede amb el tercer quart, per l'actitud i que va ser l'únic que vam guanyar (17-5) i on aconseguirem remontar el partit i posar-nos per davant.
Al final el resultat va ser (41-43) favorable al "N.B.Alzira"