21 de novembre del 2013

PRÈVIA JORNADA

Ja tenim una nova jornada a la vista, i com no desde el blog anem a comentar el que als nostres equips els depara.
 
Comencem com de costum per el nostre CADET MASCULÍ, l'equip després de la dolorosa derrota en l'anterior jornada davant el N.B.ALZIRA per dos punts, els nostres visiten una complicada pista com és la del C.B. GENOVÉS C, equip que actualmente està situat a la segona posición de la classificació amb tres victòries per una sola derrota. Així que complicat desplaçament per als nostres el proper dissabte 23 a les 11'00h. A més a més de la dificultat del partit els nostres també compten amb l'important baixa per lesió de Miquel Caballero.
 
Les nostres JÚNIORS, líders de la classificació, juguen el proper dissabte 23 a les 16h al Pavelló d'Esports de Carcaixent el derby per excel.lencia de la ribera davant el E.M.B.A-ALZIRA, que de moment estàn classificades a la quarta posición de la classificació amb una victòria i una derrota. Bon partit el que ens espera així que us esperem a tothom per a poder donar suport a les nostres en un interesant e important partit.
 
Els JÚNIORS, després de la jornada de descans que gaudíren la jornada passada, repeteixen situació, és a dir tornen a tindre una jornada de descans, així és la nostra federació... l'equip aprofitarà per a continuar entrenant i recuperar al lesionat Josep Moll.
 
Altre equip que te jornada de descans és el nostre SÈNIOR B, després de la seua primera victòria, aconseguida en l'anterior jornada, l'equip disfrutarà de dos jornades consecutives de descans, a l'equip li ve bé aquestes dos jornades, ja que serviràn per a recuperar als jugadors lesionats Diego, Hèctor, Salva i Raül.
 
L'equip que sí que te jornada, també després de la seua jornada de descans és el nostre SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT, el nostre SÈNIOR A, disputa el seu partit a ALGEMESÍ, davant l'equip UNIPAL-C.B. ALGEMESI, equip que com els nostres compta fins el moment amb tres victòries per dos derrotes, així que no cal dir l'importancia de l'encontre, que ens dirà cap on pega l'equip si cap a les primeres posicións de la lliga o si és manté a la mitja taula. Serà complicat l'encontre, un per les dificultats que ens ficarà l'equip de la ribera, altra perquè ja fà molts anys que no guanyem a eixa pista i també complicat perquè els nostres compten amb les baixes segures de Jordi Alberola i Juan Villanueva, i els dubtes de Arnau Climent i Andreu Ahullana.
 
Esperem comptar-vos moltes victòries la pròxima setmana al Resum de la Jornada.
 
Molta sort a tots els equips i ànims als lesionats.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada