19 de novembre de 2013

CRÒNICA PARTIT JÚNIOR FEMENÍ


NOU BASQUET ALCOI  55   --    CSA CARCAIXENT  32

PARTIT  DISPUTAT LA VESPRADA DE DIUMENGE EN LA POBLACIO D'ALCOI  EN EL QUAL NOSALTRES ENS PRESENTEM EN DIVERSES BAIXES PER DIFERENTS MOTIUS. NOMES DISPOSAREM DE 8 JUGADORES PER AQUEST PARTIT..

EIXIDA MOLT FORTA DE L'EQUIP LOCAL QUE EN UNA FORTA PRESIO EN TOTA LA PISTA PROVOCA LA PRIMERA VENTAJA AL MARCADOR QUE M'OBLIGA A DEMANAR TEMPS MORT PER INTENTAR ARREGLAR LES COSES I ADEMES COMPTEM EN UN COLP QUE LI DONEN EN EL GENOLL A FATIMA QUE FA QUE JA NO TORNARA A JUGAR. PER TANT AFRON-TEM TOT EL QUE RESTA DE PARTIT EN TANT SOLS 7 JUGADORES.

CONSEGUIM DESPRES DEL TEMPS MORT ARREGLAR I ACABEM EL QUART AMB UN MARCADOR DE 12 – 9  ELS 9 PUNTS CONSEGUITS PER CLARA GARRIGUES.

EN EL SEGON QUART ESTEM EN EL PARTIT FINS EL MIN.5 EN EL RESULTAT DE 18- 11 FINS QUE PER LES 3 FALTES ACUMULADES PER CLARA I MAR LES DOS JUGADORES QUE FEIEN DE BASE I LES DOS FALTES DE SANDRA A. VAN FER QUE BAIXAREM EL NIVELL DEFENSIU UNIT AL ENCERT EN EL TIR DE TRES PUNTS  ACABAREM EL SEGON QUART AMB UN PARCIAL DE 20 -8  I UN MARCADOR AL DESCANS DE 32 – 17.

EN EL TERCER QUART ENS CONTINUEM CARREGANT DE FALTES PROU RIGUROSES JA QUE ESTIGUEREM FINS EL FINAL DEL PARTIT EN UNA DEFENSA ZONAL  UNIT A DOS TRIPLES MES DE LA JUGADORA (7) ACABEM EL TERCER QUART AMB UN PARCIAL DE 13 – 6 I EL ULTIM QUART PER JUGAR.

EN L'ULTIM QUART DESTACAR LA LLUITA DE L'EQUIP CONTRA AQUEST EQUIP PERO QUE PELEAREM FINS EL FINAL DEL PARTIT I ACABEM ESTE QUART AMB PARCIAL DE 10 – 9  I EN BONES SENSACIONS DE LLUITA FINS AL FINAL.

DESTAQUE EL TREBALL I L' ESFORÇ DE LES XIQUETES PER VINDRE AL PARTIT ( ESTAN EN PLENA  EPOCA D' EXAMENS ) I DE LA LLUITA  DURANT TOT EL PARTIT.

PROXIM PARTIT DISSABTE 23 DE NOVIEMBRE A LES 16H CONTRA EL NOU BASQUET ALZIRA DESPRES D'UN FINAL D'ESTIU PROU CONFLICTIU PERO QUE ESPEREM GUANYAR EL PARTIT PER SABOREJAR MES SI CAP LA VICTORIA.


ANIM XIQUES A PER LA VICTORIA ¡¡¡¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada