22 de febrer del 2013

PRÈVIA JORNADA

Després de la mala jornada anterior per a la majoria d'equips del club, una setmana després els nostres equips volen recuperar sensacions, així que anem a comentar el que ens espera aquest cap de setmana:

Els nostres xiquets i xiquetes de l'INFANTIL MIXT, és desplaçaran fins a CANALS per a jugar davant l'equip FEM BASQUET CANALS, els nostres tenen una bona oportunitat per a emportar-se la victòria, ja que l'equip contrari fins el moment només porta dos victòries, però no hi ha que confiar-se xics, ja que en la primera volta el resultat va ser un ajustada victòria per (48-43).

Les xiques del CADET FEMENÍ visiten el diumenge, una sempre complicadíssima pista, la de l'equip PICKEN CLARET ´B´, a més a més també ho tindran complicat per que les xiques del Claret van terceres a la lliga amb només tres derrotes, i a la primera volta ja van derrotar al nostre equip per un resultat de (43-57). Però de segur que les nostres planten cara a tots aquestos impediments i lluiten per a guanyar el partit.

Els xics del CADET MASCULÍ, també juga fora de casa, aquesta vegada visiten la pista de l'equip CAIXA POPULAR CANALS, segon classificat del grup amb dos derrotes al seu casiller, els nostres es juguen molt en aquest partit, ja que poden recurtar la diferència a la classificació, ja que els nostres estan situats tercers a dos victòries de l'equip de Canals. No serà fàcil, per que l'equip de Canals ja derrotà als nostres a la primera volta per un clar (48-63), però els nostres han millorat molt des d'aquell partit. El partit és jugarà a les 11'00h. A per ells xics !!!

Un dels equips més afectats per la "jugarreta" que ens han fet és el nostre JÚNIOR MASCULÍ, ja que els nostres, a pesar de jugar-se la lliga davant un rival directe com és el IBERIC DE CAUDETE, (quart classificat empatat amb els nostres) per les circumstàncies explicades al comunicat, els nostres han de jugar demà dissabte a les 20'00h a la pista exterior del Pavelló, així que el Júnior a part de jugar davant un rival complicat també ha de jugar contra el fred, i el mal estat de les pistes i balons. Però els nostres jugadors son forts i aquest any estan fent una gran temporada i de segur que guanyen com ja ho van fer la primera volta davant el Caudete per (57-66). Ànims xics !!!

L'altre equip afectat és el nostre Sènior B, ja que per les raons que tots sabem també jugaràn a la pista exterior el proper dissabte a les 16'00h, davant un dur rival com és el C.B.G. GUADASSUAR, equip classificat tercer amb només una derrota al seu casiller, i que va ser l'equip que amb més diferència guanyà al nostre equip la primera volta, un claríssim (81-43). A donar la cara xics !!!

Després de la inesperada derrota de les nostres xiques del Sènior Femení, tornen en més ganes que mai per a recuperar la senda de victòries, aquesta vegada l'equip que visita el nostre camp és el NOU BASQUET ALZIRA, derby per excel.lència del nostre club. A veure si com és sol dir les xiques de la capital de la ribera, paguen "los platos rotos" de la derrota a l'Alfàs. No serà fàcil, ja que a la primera volta a les nostres ja els va costar guanyar en Alzira, però al final aconseguiren guanyar per un enganyós (38-56). El partit és disputarà al Pavelló a les 16'00h.  CONFIEM AMB VOSALTRES XIQUES !!!

Els xics del Sènior A, després de la dura derrota a Alcoi, juguen al Pavelló a les 18'00h davant l'equip C.B. PEGO, equip que està empatat amb els nostres a la part mitja de la classificació, els nostres disputen el partit amb moltes ganes, ja que a la primera volta la victòria és va escapar pràcticament en 5 minuts, ja que l'equip guanyava per 7 punts i va acabar l'encontre amb una dura derrota per 81-71.

Això és tot el que ens depararà la jornada. Molta sort a tots els equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada