27 de febrer del 2013

CRÒNICA SÈNIOR B 24/02/13

Partit en casa davant Guadassuar en pista exterior gràcies al M.I.A. Ajuntament, contarem amb la baixa de Miquel i l'ajuda de tres júniors (Richard, Guillem i Josep).

Al primer quart Guadassuar ens va fer un parcial de (0-7) en 2 minuts, al que els nostres el van respondre amb un altre parcial de (8-0), al finalitzar el quart el partit anava (10-11).

El segon quart va estar molt igualat menys a falta de 2 minuts on ens vam fer un parcial de (0-6) que deixava el marcador al descans en un (17-24).

Desprès del descans vam fer un (1-6) en tirs lliures en tot el tercer quart i els nostres es van posar 6 baix, el parcial de aquest quart va ser de (11-15).

A l'últim quart vam fer el pitjor quart de tot el partit, els nostres van tirar en partit tan en defensa con en atac i van fer la seua primera cistella al minut 9 d'aquest quart, i el Guadassuar ens va fer un parcial de (0-17), el parcial d'aquest quart va ser (7-22) per a finalitzar el partit caiguent (35-61).

Aquest cap de setmana s'enfronten davant Polinyà, un equip molt veterà i en pista exterior, però això no es cap excusa per a que els nostres no guanyen.

Xumi 4, Jordi 8 (4-8) Miguel 2 (0-2), Juanjo 2, Oscar 5 (1-4), Richard 2, Quique, Joan 5 (1-2), Guillem 2, Josep 2, Arnau 3 (1-4).