22 de febrer del 2013

COMUNICAT C.S.A. CARCAIXENT


Des del C.S.A. CARCAIXENT, volem informar que des d’avui divendres dia 22 de Febrer fins el proper dilluns 4 de Març els entrenaments i partits d'alguns dels nostres equips és veuran afectats en quant a horaris i pistes.

Tot açò ve per el mal estat del Magatzem de Ribera, que no compleix les normes de seguretat suficient per a cel.lebrar allí els actes que durant molts anys s'estan cel.lebrant, sobretot del món faller, (Presentacions, crida, entrega de recompenses etc...), al nostre M.I. AJUNTAMENT, no ha tingut millor idea que traspassar tots aquests actes al Pavelló d'esports, sense tindre en compte als clubs que estem utilitzant aquestes instal.lacions ( Bàsquet, futbet, Gimnàstica ...).

Aquesta decisió ens la va transmetre el nostre regidor d'esports el passat dimecres per la vesprada, així que les decisions del club van ser pràcticament immediates.

Des d’ací el C.S.A. CARCAIXENT vol demanar disculpes sobretot als seus equips, (en especial als seus entrenadors) així com als equips rivals, que no anem a poder oferir (en alguns dels casos) ni balons ni pistes com és mereixen i com a nosaltres ens ofereixen quant actuem com a visitants.

Tots els canvis que em acordat ho saben els nostres entrenadors, així que els jugadors que tinguen algun dubte que els ho pregunten a ells.

Gràcies.

2 comentaris:

  1. Los entrenamientos en pista exterior, los partidos en pista exterior. Pero, ¿os habeis dado cuenta de como están? A alguno de esos concejales les hacía yo que jugaran allí. ¿Por qué no se utiliza la pista del colegio San Antonio? ¿Las líneas de las pistas exteriores están reglamentadas?

    ResponElimina
  2. Hola. Respecto a las líneas de las pistas exteriores, la pista "1" si las tiene pintadas conoforme al reglamento actual, la pista "2" no. Los partidos en pista exterior se están jugando todos en la pista "1".

    ResponElimina