21 de febrer del 2013

CRÒNICA SÈNIOR B 17/02/13

Segona victòria consecutiva davant l'últim classificat "Carlet", on els nostres van recuperar a dos jugadors que faltaren l'anterior partit: Oscar i Arnau.

Els nostres van deixar el partit encarrilat des de el primer quart on van començar amb un parcial de (0-15) en els primers sis minuts de partit, al finalitzar el quart el marcador reflectia un (4-19).

Al segon quart van començar amb un parcial de (2-7), al finalitzar aquest quart el parcial era de (9-15).

Desprès del descans, començava la segona part amb un marcador de (13-34), on els nostres van  guanyar el parcial (13-16).

L'últim quart no van haver quasi punts ja que els nostres van clavar soles 4 punts de 11 tirs lliures. El marcador final va ser de (35-58).

El pròxim partit es disputa a casa on els nostres juguen davant el Guaduassuar, equip que en la primera volta ens va guanyar per 38 punts.