14 de novembre del 2012

RESUM JORNADA

Ja estem ací de nou per a comentar el que va passar l'anterior jornada als partits dels nostres equips.
Balanç positiu per als nostres, ja que aconseguirem 3 victòries i dos derrotes.

Comencem amb les derrotes, el nostre CADET MASCULÍ, no va poder sumar la seua segona victòria consecutiva al perdre davant un gran C.B. ALGINET ´C´, que va guanyar als nostres per un resultat de 23-59, en un partit on l'equip d'Alginet demostrà la seu superioritat en totes les fases del partit, de segur que aquest equip ocuparà les primeres posicions al final de la lliga. Aquesta derrota deixa al nostre equip situat al 8é lloc de la classificació, amb un balanç d'una victòria per una derrota.

L'altre equip que tampoc aconseguí la victòria va ser el nostre Sènior A. No trobe adjectiu per a anomenar el partit del nostre primer equip, ja que els nostres tenien el partit guanyat al final del tercer quart, amb una avantatge al marcador de uns 13 punts, però per raons desconegudes els nostres van acabar perdent l'encontre davant el C.B. PEGO, per 81-71. La derrota deixa als nostres tocats, i a la 9ª plaça de la classificació, amb balanç negatiu, dos victòries i tres derrotes.

Passem ara a comentar bones noticies, les nostres xiques del CADET FEMENÍ, aconseguiren de nou la victòria, aquesta vegada les rivals van ser les xiques del C.B. L`ALCUDIA, i el resultat va ser 73-21. Aquesta victòria posa a les nostres en la tercera posició en la lliga.

Un altre equip que va aconseguir una important victòria va ser el nostre segon equip del Sènior, ja que derrotaren a l'equip del C.E.B. CARLET, per un resultat de 49-35. Gràcies a la victòria, els nostres es col.loquen segons a al classificació.

Més important encara va ser la victòria del nostre Júnior Masculí a Caudete, els nostres derrotaren al IBERIC DE CAUDETE per un apretat 57-66, en un partit molt igualat, que es decidí als últims minuts. La victòria col.loca als nostres tercers a la classificació.

El partit de les nostres xiques del Sènior Femení no es va disputar, ja que les xiques de l'equip PARC NATURAL SERRA GELADA FEM, no es van presentar per raóns desconegudes per el club.

Passem ara a anomenar als millors jugadors de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Clara Garrigues (C.F) Va ser la màxima anotadora de les xiques amb 18 punts.
ESCOLTA: Sergio Serrat (J.M.) Destacat a la victòria a Caudete amb dos triples consecutius.
ALERO: Arunas (S.A.) L'únic que es va salvar de la "pàjara" del Sènior.
ALA: Josep Moll (C.M.) El millor de l'equip a la derrota del Cadet.
PIVOT: Diego Gimeno (S.B.) 17 punts per a "xumi" davant el C.E.B.CARLET.

MVP DE LA JORNADA:

DIEGO GIMENO (S.B.)
SERGIO SERRAT (J.M.)
Difícil decidir entre Diego i Sergio, anomenem als dos jugadors com a MVP'S de la jornada, Diego per el seu partidas i a Sergio per els seus decisius punts.

Açò es tot, prompte penjarem la prèvia per a una nova e interessant jornada, amb partits molt disputats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada