15 de novembre del 2012

PRÈVIA JORNADA

Sense temps al descans anem a comentar el que ens depararà la pròxima jornada, comencem per els més menuts:

Les xiques del Cadet Femení, tenen un complicat desplaçament a València, per a jugar davant l'equip SAGRADO CORAZON, complicat perquè juguen davant un equip que la passada jornada van ficar en problemes a un dels equips que al final de la temporada estaran de segur a la part alta de la classificació, com es el C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO. Així que xiques no es confieu i jugueu com sabeu per a emportar-vos la victòria.

Els xics del Cadet Masculí, es desplaçarà fins a Enguera per a jugar davant l'equip ENGUERA BASQUET, partit trampa, ja que l'equip d'Enguera encara no coneix la victòria, i va l'últim a la classificació, però no hi ha que confiar-se xics, ja que l'equip groguet a jugat amb dos bons equips, i tots coneguem que a la pista d'Enguera es molt complicat guanyar. A per ells Cadet !!!

Passem al Júnior Masculí, equip que te una bona oportunitat de seguir a la part alta de la classificació, ja que jugarà davant l'últim classificat de la classificació, l'equip MURO-JOYERIA ADELA, que encara no coneix la victòria, però com hem dit abans hi ha que eixir a tope en tots els partits per a poder guanyar. El partit es jugarà al Pavelló a les 20'00h. A seguir davant xics !!!

Els equips Sènior tenen diferents partits, l'equip "B" jugarà a la pista de l'equip C.B.G. GUADASSUAR, un partit molt dur i disputat, disputat perquè s'enfronten a un equip que encara no coneix la derrota, i dur perquè de sobra sabem com es el joc de l'equip contrari, que sempre està al límit de la reglamentació. A imposar el nostre joc xics !!!

Després de dos setmanes sense jugar, les xiques entrenades per Mª Carmen, juguen en Alzira davant l'equip NOU BASQUET ALZIRA, a les 16'30h, esperem que no es noten aquestes dos setmanes sense competició, i que les nostres guanyen el derbi riberenc i continuen a la part alta de la classificació. A per les de la capi xiques !!!

Per últim ens queda el partit del nostre primer equip, el Sènior "A", equip que porta dos derrotes consecutives, i que aquesta jornada juga davant el líder de la classificació el ALBAIDA – EDICIONES BABYLON, equip que encara no coneix la derrota, i que porta un balanç de 5-0. És un bon partit per a deixar enrere tots els dubtes dels anteriors partits, i de que els nostres demostren la seua qualitat a la pista i derrote al líder de la classificació. El partit es disputarà al Pavelló de Carcaixent a les 18'00h. GUANYAREM !!!

Això es tot per a aquesta setmana, volem agrair als nostres seguidors del blog, ja que em aplegat en molt poc de temps a 24.600 visites. També animar-vos a comentar les entrades del blog per a animar un poquet el blog i que siga més divertit.

Una esportiva salutació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada