14 de novembre del 2012

CRÒNICA SÈNIOR B

Tercer partit de la temporada per al nostre “Sènior B” i segona victòria que aconsegueixen, els nostres porten un balanç favorable (2-1) que a falta d'alguns partits per disputar-se els col·loca segons a la classificació del grup “D” de segona zonal. Una llàstima la derrota la passada jornada dels nostres a la pista exterior de “Picassent” amb unes condicions molt complicades però contra un rival molt fluix.

El partit davant el “C.E.B. CARLET d'aquest  dissabte es presentava complicat a causa de les nombroses baixes de l’equip i que el “Júnior masculí” que reforça al nostre segon equip jugava un partit important a la mateixa hora en “Caudete”, per la qual cosa els era impossible acudir.

Passem a comentar el partit. Els nostres xics malgrat que eren pocs dominaren el partit des del primer quart pressionant i corrent molt be el contraatac. El primer quart el parcial va ser de (19-6), boníssima defensa dels nostres en aquest quart i els “10” punts de Xumi van facilitar les coses.

Al segon quart estaven un poc cansats del exel.lent quart anterior. Els va costar més defendre i acabaren el quart (9-13), el marcador al descans estava “8” punts a favor (27-19).

Després d'agafar aire i energies al descans, els nostres feren un tercer quart casi perfecte, fins i tot millor que el primer. Eixiren molt concentrats defengueren perfectament, i no perdonaven cap acció en atac. Molt bon quart de tot l’equip que així es com a de jugar sempre. El parcial d'aquest quart perfecte va ser (18-2) i el marcador estava (46-21).

Passem del millor quart del que portem de temporada, al que probablement siga un dels pitjors. A causa del cansament de tot el partit apretant i al ser només set jugadors els nostres estaven esgotats. Menys mal que la diferencia al marcador era prou ampla i els contraris no van poder remuntar. Parcial d'aquest últim quart (3-14).