17 d’octubre del 2012

CRÒNICA SÈNIOR A, C.B. MISLATA 59-58 C.S.A.CARCAIXENT

Dura derrota dels nostres a la primera jornada de lliga, degut a que vam perdre per sols un punt, i a més a més tenint l’última jugada per a guanyar o empatar l’encontre:
El partit començà amb el domini de l’equip local, que gracies a la seua defensa pressionant aconseguia les primeres diferències al seu favor, (9-4 min.3) aquest desavantatge prompte el  vam saber recuperar, gracies als punts de "Luis" i "Arunas" ens ficarem (11-10 al minut 9), però des d'aquell moment, l’equip de Mislata aconseguí un parcial al seu favor que marcà la màxima diferència al marcador a favor dels locals: (28-13 min. 13). Amb 15 punts de desavantatge l’equip va començar a jugar millor, des de la defensa amb el canvi a zona, i amb atacs més clars, l’equip poc a poc aconseguia acurtar el marcador, fins aplegar al descans amb 6 punts de diferència, 36-30 min.20.
Al començament del tercer quart es on es va veure el millor joc dels nostres, el bon joc també es reflexava al marcador, ja que gracies a un parcial de 2-11 per als nostres el resultat ens era favorable per primera vegada després del 0-2 al partit, 38-41 minut 25. D’ací fins al final xicotetes avantatges per als dos equips, fins aplegar a l’últim minut 57-56 per als locals.
L’últim minut va començar amb un triple de Mislata a l’últim segon de la possessió i amb un atac errat de part nostra. Després d'una bona recuperació i dos tirs lliures anotats per Andreu el marcador era de 59-58 amb baló per a Mislata i apenes 25 segons per disputar.
L’atac del Mislata es va resoldre amb dos tirs lliures errats, i amb 9 segons per a finalitzar el partit amb pilota per a nosaltres. Al final no vam poder ni llançar a cistella gracies a una bona defensa de l’equip rival, i l’equip va perdre d'un sols punt.
Destacar la llavor de l’equip, ja que remuntar un marcador amb 15 punts de desavantatge no es fàcil, també cal dir que vam estar molt mal als tirs lliures, fer un 23/37 i perdre d'un punt té molt de delit.