17 d’octubre del 2012

CRÒNICA JUNIOR, C.B.GENOVÉS 61-49 C.S.A. CARCAIXENT

Primer partit de lliga en una pista sempre difícil, com és la de Genovés.
Partit nefast en atac on es va notar el no haver jugat cap partit de pretemporada i jugar amb 8 jugadors.
El primer quart, després de fallar diverses cistelles de sota o 1 metre de l'anella, terme amb el genovès doblegant-nos al marcador (18-9).
El segon ens vam posar les piles en defensa i vam estar una mica més encertats de cara a l'anella, acabant 20-16 (38 - 25).
En el tercer quart, sobre acabar (19-11), en el minut 7 arribem a la pitjor diferència en contra de -25 (56 - 31), a causa d'atacs amb tirs precipitats, mals passes i contraatacs dels contraris sense cap oposició.
A l'últim quart, després d'un canvi de defensa vam fer un parcial de (13 -0) arribant al minut 8 amb (57-47). Comentar que el genovès no va fer cap cistella en aquests 8 minuts, però que a nosaltres ens costava suor i llàgrimes fer una cistella.
Al final 61-49.
Per part dels nostres van jugar: Murcia (1), Josué (3), Guillem (10), Joan (4), Richard (11), Josep (3), Serrat (8), Toni (9).