17 d’octubre del 2012

PRÈVIA DE LA JORNADA

Anem a fer un repàs del que ens espera el pròxim cap de setmana en els partits dels nostres equips, l'equip Júnior Masculí i Sènior A jugaràn la segona joranda, i els equips Sènior Femení i Sènior B començaran les seues respectives lligues, començem per el Júnior Masculí Zonal:
L'equip Júnior ve de perdre l'anterior jornada davant un dels millors equips del grup, el C.B.GENOVÉS, per a aquesta jornada l'equip C.B. INDEN-MUEBLES ORTS CASTALLA, visita la nostra pista, aquest equip ve com nosaltres de perdre la primera jornada, com que els visitants vindràn en ganes de guanyar el seu primer partit, però de segur que els nostres s'emporten la victòria. El partit serà el proper dissabte a les 20'00h.
El SÈNIOR MASCULÍ ZONAL, comença la lliga a casa, davant el C.B.ALCASSER "C", equip que la passada temporada finalitza primer de la classificació, així que serà un dur encontre per als nostres, però de segur que els xics de Toni ho donen tot per a començar en bon peu la temporada. El partit serà el dissabte a les 16'00h.
Les xiques del SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC comencen també a casa davant el C.B.GATA, equip al que la temporada passada ja les vam derrotar els dos partits amb un marcador de 82-25 la primera volta i de 35-68 la segona volta, resultats que demostren la superioritat de les nostres, però de segur que no es confíen e ixen a per totes per a començar també amb victòria la temporada. El partit també serà el dissabte a les 16'00h.
El SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT, també jugarà a casa, davant el MURO-PUB AUTOBUS, equip que la temporada passada finalitza a la part mitjana de la lliga, i que derrotà als nostres a Muro per 67-59, però nosaltres es vam guanyar a casa tambè per 9 punts, 62-54, per lo que ens espera un partit molt igualat i complicat per a aconseguir la primera victòria. L'equip de Muro també ve de ser derrotat la primera jornada. El partit serà el dissabte a les 18'00h

Vesprada completa al Pabelló de Carcaixent el proper dissabte, us esperem a tots a partir de les 16'00h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada