26 de març del 2012

VICTORIES IMPORTANTS

Important jornada per a els diferents equips del nostre club, on cal destacar les victories del SÈNIOR FEMENÍ (i ja van 6 seguides), en el Derby davant el N.B.ALZIRA, la del SÈNIOR MASCULÍ A que practicament aconsegueix la permanència i la del JÚNIOR MASCULÍ que a pesar de les nombroses baixes tambè va guanyar el seu partit.
Com sempre anem a comentar com els ha anat als diferents equips del nostre club:
Les xiques del Cadet Femení, no jugaven aquesta semana al descansar en la jornada, però demà mateixa, juguen davant l'equip C.B. MANUEL CADET FEMENI, partit que s'adelanta a la jornada del cap de setmana, les nostres buscaràn la victòria per a mantindre la primera plaça del seu grup.
El CADET MASCULÍ tenía un complicat partit davant el líder del seu grup, els nostres donaren la cara durant tot el partit però al final caigueren derrotats per 62-44 davant el CGB GUADASSUAR que a aquestes altures de competició només a perdut un partit. La pròxima jornada el nostre Cadet descansarà per lo que no jugarà.
L'equip JÚNIOR FEMENÍ caigué derrotat de nou davant el C.B. ALGINET per 28-58, a pesar del resultat hi ha que donar-li l'enhorabona a aquest equip ja que degut a les baixes de varies jugadores està jugant els partits amb moltes de les jugadores del Cadet Femení.
Al nostre JÚNIOR MASCULÍ continua amb l'excel.lent temporada, aquesta setmana visitava la nostra pista l'equip d'Algemesí SEÑALIZ. ROSES-C.B. ALGEMESI, 5º classificat, els nostres eixiren vencedors per 54-30 a pesar de les nombroses baixes que aquest equip pateix, recordem que els nostres no pugueren comptar per diferents motius en: Josué, Guillem de la Res., Jose luis, Arnau, Carlos, Josep per la cual cosa es reforçaren amb els dos cadets Miquel i Richart. La pròxima jornada l'equip visita la pista del segón classificat el DENIA B.C. "B", no cal dir la dificultat del desplaçament, que sumat a les baixes fan d'una dura jornada per als nostres, ¡¡¡ moltíssima sort xics!!!
El SÈNIOR B va posar les coses molt difícils als líders de la classificació, l'equip BASQUET ALCASSER "C", els nostres van estar cuasi tot el partit per davant del marcador, però dos últims cuarts lamentables van fer que el líder s'emportara la victòria per 43-56. La pròxima jornada l'equip es desplaçarà fins a Picassent per a enfrontar-se al BASQUET PICASSENT, un equip situtat a la part baixa de la classificació, i que ja vam guanyar com a locals per 8 punts.
Les nostres xiques del SÈNIOR FEMENÍ continuen sumant victòries, i ja van 6 consecutives, aquesta jornada les perjudicades van ser les nostres veínes d'Alzira, l'equip NOU BASQUET ALZIRA que caigueren derrotades al derby riberenc per 54-36. Les nostres no descansen, i no tenen prou ja que aquest proper dimecres jugaràn davant el C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO (4º classificat) el partit aplaçat de la jornada de falles. Per a la jornada del proper cap de setmana, les nostres jugaràn davant l'últim classificat l'equip C.B. GATA ALE-HOP, que de moment no coneix la victòria.
El nostre SÈNIOR MASCULÍ A, practicament aconseguí la permanència a la categoría, després de derrotar a l'equip UNIPAL-C.B. ALGEMESI per un apretat 59-54, els nostres es salvaràn si guanyen un partit més o l'equip IBERIC DE CAUDETE perd algún partit. La pròxima jornada per als nostres es davant el HNOS. BALAGUER CANALS equip situtat a la part alta de la classificació.
Vos recordem que al llarg de la setmana penjarem a les diferents pàgines dels equips les cròniques dels partits.

QUINTET DE LA JORANDA:
BASE: Joan Calatayud (JÚNIOR M) Gran partit de Joan davant l'Algemesí.
ESCOLTA: Guillem Múrcia (JÚNIOR M) Molt bè tant en defensa com en atac.
ALERO: Pepe Vila (SÈNIOR A) 16 punts per a la victòria del SÈNIOR A.
ALA: Sonia Espert (SÈNIOR F) Màxima anotadora de les nostres davant l'Alzira.
PIVOT: Toni Torres (JÚNIOR M) 6 tapons per a Toni davant l'Algemesí.

MVP DE LA JORNADA:
PEPE VILA (SÈNIOR A) 16 punts, 9 als últims tres minuts de partit.

Fins ací tota l'actualitat del club, us esperem la pròxima setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada