20 de març del 2012

IMPORTANTÍSSIMES VICTORIES DELS DOS SÈNIORS MASCULINS

Jornada rara la d'aquesta setmana, ja que sols jugaren dos equips dels set que tenim, per les festes falleres:
Tant els Cadets (Masculí i Femení) com el Júnior Femení no teníen jornada aquesta setmana, el JÚNIOR MASCULÍ, es va desplaçar fins a PEGO per a jugar el seu partit davant el C.B. PEGO, però l'equip local no comptava amb els jugadors mínim per a començar el partit, per lo que el àrbitre suspengué el partit donant la victòria als nostres.
A les xiques del SÈNIOR FEMENÍ els va passar algo paregut, ja que a última hora l'equip del C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO va presentar a la FEDERACIÓ DE BASQUET DE LA COMUNITAT VALENCIAN un part mèdic, que fà que el partit es tinga que ajornar.
Els xics del SÈNIOR B tambè es desplaçaven fins a Benifaió per a jugar davant l'últim classificat del grup, el C.B.M. BENIFAIO i el resultat reflexa la diferència dels dos equips, el resultat va ser un contundent 44-90, on cuasi tots els jugadors arrivaren als 10 punts.
On si que va haver emoció va ser a CAUDETE, on el nostre SÈNIOR A va donar un pas molt important per a aconseguir la permanència a la categoría de Preferent ja que va guanyar a un equip de la zona baixa com el IBERIC DE CAUDETE per un igualat 65-66.

QUINTET DE LA JORNADA:
BASE: Pepe Vila (SÈNIOR A) Bon partit d'ún resacós faller amb 15 punts i un triplaso desde més enrere de mig camp.
ESCOLTA: Javi Fuertes (SÈNIOR B) Màxim anotador de l'equip a Benifaió amb 13 punts.
ALERO: Ximo Molina (SÈNIOR B) 12 punts per a ell en la victòria de l'equip.
ALA: Andreu Ahullana (SÈNIOR A) Continua amb el bon estat de forma amb 21 punts.
PIVOT: Juan Villanueva (SÈNIOR A) Molt bon partit de Juan a CAUDET amb 20 punts.

MVP DE LA JORNADA:
JUAN VILLANUEVA, 20 punts (8 a l'últim cuart), amb dos triples consecutius molt importants i dos tirs lliures que donaren la victòria a l'equip.

El cap de setmana que ve tornem a la normalitat, la jornada que ens espera es la següent:
CADET MASCULÍ: Els nostres buscaran la segona victòria en aquesta nova fase davant el CGB GUADASSUAR segón classificat del grup amb una sola derrota, el partit serà a GUADASSUAR el dissabte a les 11'30h.
CADET FEMENÍ: Les nostres xiquetes tornen a descansar aquesta jornada, ja que el seu rival es va retirar de la competició.
JÚNIOR MASCULÍ: El júnior juga a casa davant el SEÑALIZ. ROSES-C.B. ALGEMESI equip situat en la part mitja-alta de la classificació, el partit serà a CARCAIXENT a les 20'00h.
JÚNIOR FEMENÍ: Les xiques tambe juguen a Carcaixent a les 20'00h davant el C.B. ALGINET.
SÈNIOR B: El segón equip tindrà el proper dissabte a les 16'00h a CARCAIXENT un complicaíssim partit davant el líder de la classifcació, el BASQUET ALCASSER "C" equip que només a perdut dos partits en tot el que va de temporada.
SÈNIOR FEMENÍ: Derby el proper dissabte a les 16'00h a CARCAIXENT, ja que el nostre equip femení juga davant el NOU BASQUET ALZIRA, un partit que sempre es especial.
SÈNIOR MASCULÍ: Nova oportunitat per al nostre SÈNIOR A per a donar un nou pas de gegant per a la salvació, ja que el proper dissabte a les 18'00h l'equip recibirà a CARCAIXENT a l'equip UNIPAL-C.B. ALGEMESI últim classificat de la classificació.

Molta sort a tots els equips en els seus partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada