17 de febrer del 2011

UNA DE TRES ...

El dissabte passat, jugaren tots els nostres equips a Carcaixent, el primer en jugar va ser el Cadet, un partit que no es va pareixer en res del de la primera volta, els nostres pergueren per 41-73, la diferència va ser que els se Xàtiva no jugaren amb els mateixos jugadors que ho feren en la primera volta, en la que els nostres juanyaren per dos punts alli en Xàtiva.
Després del Cadet li tocà l'hora al Sènior B EDICIONS'96 CARCAIXENT, que s'enfrontà davant l'Alginet, líder del grup amb cap derrota al casiller, el resultat 29-85, dura derrota dels nostres, que s'afonen al fons de la classificació.
Per últim jugà l'equip Sènior A, l'equip de Preferent va saber endur-se un partit que al descans sols juanyava per 2 punts, i que al final juanyà per 91-65, victòria que manté al equip en les primeres posicions de la classificació.

MVP DE LA JORNADA:

JOAN BLAI (SÈNIOR A PREFERENT) Grandíssim partit del pivot de Beniarjó que aconseguí la seva màxima anotació aquesta temporada amb 17 punts, a més a més ajuda a l'equip amb els rebots, i sobretot en defensa.

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: JOAN CALATAYUD (CADET): Va tindre un dur partit, davant la pressió del Xàtiva, i encara que va pedre algún baló que altre ho intentà fins al final.

ESCOLTA: ARUNAS (SENIOR A PREFERENT): Aquesta jornada no a destacat ningún escolta, per lo que Arunas ocupa la posició de escolta en el quintet de la jornada, el lituà finalitza el seu partit amb 23 punts, 6/7 en tirs lliures i un altra vegada 3 triples.

ALERO: ANDREU AHULLANA (SENIOR A PREFERENT): Degut a que els pivots han estat molt acertats en la jornada del passat dissabte, aquesta semana icluïm 3 pivots, Andreu va fer 20 punts, i això que no va jugar ni un minut a l'últim cuart.

ALA-PIVOT: RAUL GARRIGUES (CADET): Primera nominació de Raúl al quintet de la jornada, el pivot del cadet, lluita com un valent davant els pivots més alts i forts del Xàtiva, agafant bona cosa de rebots.

PIVOT: JOAN BLAI (SENIOR A PREFERENT): Espectacular va estar el pivot del primer equip, va finalitzà l'encontre amb 17 punts, 3/4 en lliures, i sobretot una tapó espectacular.

La semana que ve continúa la marxa, l'equip Sènior A Preferent juga un dur encontre a Oliva, equip que guanyarem ací patint tot el partit, i que tenim que estar al 120% per a guanyar en una difícil pista en la que han perdut equips com el líder l'Almussafes.

L'equip EDICIONS'96 CARCAIXENT, juga a la Llosa de Ranes, una bona oportunitat per a aconseguir la que sería la segona victòria dels nostres.

Per últim el Cadet juga a Algemesí, un dels equips situats a la part alta de la classificació, pero de segur que els nostres voldràn tornar a la senda de les victòries, després de les derrotes davant l'Alginet i el Xàtiva, es tambè una gran oportunitat per a juanyar a un dels bons equips de la categoría.

Molta sort a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada