7 de febrer del 2011

RESUM D'UNA JORNADA COM A VISITANTS

Aquesta jornada els tres equips que representen el club, jugaven com a visitants, el primer en començar va ser el Cadet Masculí que jugà a Alginet i perguè 61-41 en un partit que el resultat no reflexa el que va passar, com vorem en el resum del partit, l'equip Sènior Masculí Preferent guanyà a Tavernes per 44-71, un partit sense història, que els nostres van guanyar desde el principi, per últim el Sènior B, EDICIONS'96 CARCAIXENT tambè caiguè derrotat davant el Xabia per 65-49, aquest resultat tampoc reflexa com va ser el partit.

MVP DE LA JORNADA

JULIAN LEON (EDICIONS'96 CARCAIXENT) Gran partit sense reconpensa de la victòria per a Julian, la nova incorporació de l'equip va fer un gran partit amb 20 punts.


QUINTET DE LA JORNADA

BASE: Julian León (EDICIONS'96 CARCAIXENT) Primera nominació al quintet de la jornada, el nostre MVP va fer 20 punts amb un triple.

ESCOLTA: Carlos Mascarell (SÈNIOR PREFERENT) Primera nominació al quintet de la jornada, va dispossar de molts minuts, i els aprofità, finalitza el partit amb 12 punts, dos triples i 3/4 en tirs lliures.

ALERO: Arunas (SÈNIOR PREFERENT) el lituà acabà l'encontre amb 17 punts i tres triples, ajudant a la contundent victòria dels nostres.

ALA PIVOT: Miguel Vidal (EDICIONS'96 CARCAIXENT) Sense fer un gran partit, ajudà en els minuts on el partit del Sènior B estava ajustat per a mantindre el ritme dels de Xabia, 8 punts per a Miguel.

PIVOT: Joan Blai (SÈNIOR PREFERENT) Gran defensa del pivot de Beniarjó, ajudà en el rebot, i en atac amb 10 punts.

Per a la pròxima jornada ens esperen grans partits, el Cadet juga davant el Xàtiva, equip situat a la part alta de la classificació amb sols dos derrotes, una d'elles davant els nostres a la primera volta prepareu-se xiquets que vindran en ganes. L'equip EDICIONS'96 CARCAIXENT, jugarà davant el líder de la classificació, que encara no coneix la derrota. Per fí l'equip Sènior A Preferent jugarà davant el Caudete, un equip que ja juanyà als nostres en la primera volta.

Fins la semana que ve !!!

2 comentaris:

  1. Enhorabona carlos, continua aixina treballant dia a dia i les recompenses voràs com més tart o més prompte aniràn arrivant.
    Pd: com tornes a fer "la paraeta" te penje del coll i te talle dels ous....pero de bon rollo e jeje

    ResponElimina