2 de febrer del 2011

FI DE LES OPCIONS A L'ASCENS ?

El passat dissabte l'equip Sènior Masculí Preferent pergué davant l'Almussafes per 85-93, una derrota que deixa les coses molt complicades per a lluitar per l'ascens a categoría autonòmic, ja que no depen d'ell mateix i te que esperar derrotes dels equips contraris.

L'equip EDICIONS'96 CARCAIXENT, tambè pergué davant el Polinya per 72-47, en un partit que fins al tercer cuart no es va decidir.

L'alegría la donà de nou l'equip Cadet, que guanyà clarament el seu encontre davant el C.B.Xàtiva 38-59, en un gran partit dels nostres.

Bé, açò continua, i en la pròxima jornada els nostres tenen difícils enfrontaments, l'equip Sènior Preferent jugarà el proper dissabte a la difícil pista del Tavernes, un equip situat a l'última posició de la classificació amb només dos victòries, però no hi ha que confiar-se ja que a eixa mateixa pista un dels grans equips de la lliga com es l'Alzira perguè.
L'equip Sènior Zonal juga davant el Xàbia, equip situat al capdavant de la classificació.
Per últim, el Cadet juga a casa davant l'Alginet C equip que està situat davant dels nostres a la classificació, i es una bona oportunitat per a reduir distancies.

MVP DE LA JORNADA:

DAVID GOMIS (SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT)

El capità del Sènior malgrat la derrota, jugà un bon partit, i gràcies a les seues accions l'equip aconseguí apretar el marcador d'un partit que al principi pareixía sentenciat per als visitants, David va acabar l'encontre amb 18 punts, amb 4 triples incluits.

QUINTET DE LA JORNADA

BASE: Toni Llopis (Sènior Masculí Preferent) finalitzà l'enconte amb 12 punts, 4/6 en tirs lliures i una gran defensa.

ESCOLTA: David Gomis (Sènior Masculí Preferent) El MVP de la jornà finalitzà amb 18 punts i 4 triples.

ALERO: Sergio Serrat (Cadet Masculí) bon partit de Sergio amb 15 punts, incluits 3 triples.

ALA-PIVOT: Andreu Ahullana (Sènior Masculí Preferent) sense realitzar un gran encontre feu 18 punts amb 6/5 en tirs lliures i un triple.

PIVOT: Kevin Llàcer (Cadet Masculí) gran últim cuart de Kevin amb 8 punts a l'últim cuart, al final del partit 12 puntets i un bon grapat de rebots.

Be, fins la semana que ve !!!

1 comentari:

  1. Nia qe seguir!!!!!!!!!!!!!!
    Ara a gunyar els partits qe mos qeden i olvidarmos de lo que ja a pasat!! Anim!! XD

    ResponElimina