25 de gener del 2011

EL SÈNIOR B, EDICIONS'96 CARCAIXENT ESTRENA EL CASELLER DE VICTORIES

La jornada del passat dissabte 22 de gener, ens deixa la primera victòria del nostre equip EDICIONS'96 CARCAIXENT, davant ESTIL REF. GANDIA per 71-56 i ix així de l'últim lloc de la classificació.

Per altra banda, l'equip Sènior A de Preferent, conseguí la seva novena victòria, davant l'Enguera, un equip que vingué molt mermat per les lesions, i es presentà amb tan sols 8 jugadors, comptant entrenador i tot.

El cadet, perguè davant el líder de la seva categoría, l'Alginet guanyà el partit al primer cuart, amb un parcial de 5-22 que no poguerem recuperar, però si mantindre les distancies.

La pròxima jornada en deixa partits interesants, però sobretot el partit del Sènior A que juga davant l'Almussafes, situat a la segona posició de la classificació, aquest partit ens dirà si l'equip està preparat per a lluitar per l'ascens o per a acabar en la part noble de la classificació.

L'equip EDICIONS'96 CARCAIXENT, juga el seu partit aplaçat al seu día per la pluja davant el Polinyà.
Per últim el Cadet juga davant un dels últims classificats, com es el C.B.Xàtiva, serà una bona opció per a pujar alguna posició a la classificació.

MVP DE LA JORNADA:

QUIQUE TARRAGÓ (EDICIONS'96 CARCAIXENT) Gran partit el de Quique, que amb 17 punts va ser un dels culpables de la victòria de l'equip, a més a més tambè va aconseguir 3 triples, 2 als dos primers minuts del partit que marcaren quina anava a ser la tònica del partit.

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Miquel Adrià (Edicions'96 Carcaixent) 13 punts davant el Gandia.
ESCOLTA: Quique Tarragó (Edicions'96 Carcaixent) 17 punts amb tres triples.
ALERO: Arunas Samulionis (Sènior A) també va aconseguir 17 punts i tres triples.
ALA PIVOT: Adrian Lòpez (Edicíons'96 Carcaixent) ajudà en la victòria amb 12 puntets.
PIVOT: Kevin Llàcer (Cadet) Magnífica actuació sense el premi de la victòria tant en atac com en defensa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada