20 de gener del 2011

RESUM DELS PARTITS DEL 15 DE GENER

Aquesta setmana ens ha deixat les victòries del Sènior A i el Cadet, i la derrota del Sènior B a Algemesí.

El nostre equip Sènior de Preferent va guanyar 74-82 a una pista difícil com es la del Algemesí, un equip situat a mitja taula i que va ficar en molts apurs als nostres.
L'encontre es va decidir als últims minuts, gràcies a la defensa de Llopis i als punts d'Andreu baix de la cistella, (17 punts en l'últim cuart d'Andreu).

El Sènior B va pedre davant l'Algemesí 50-32 un partit que es va trencar als primers minuts, ja que al minut 16 el marcador ja reflexava un clar 20-4 per als locals. L'equip Sènior B està apunt d'incorporar dos jugadors nous, a vore si açò fa canviar la marxa de l'equip, ànim xiquets.

El cadet ens va donar una alegría el dissabte al matí, al derrotar clarament a l'Albaida per 73-42, a vore si aquesta victòria li dona confiança a l'equip, que rep al líder, l'Alginet B el pròxim dissabte.

EL MVP DE LA JORNADA:

Vuic donar-li el plaer de ser el primer MVP de la jornda al jugador del Sènior A Andreu Ahullana, gràcies als seus 26 punts davant l'Algemesí, i gràcies tambè per l'espectacular últim cuart amb 17 puntets.

QUINTET IDEAL DE LA JORNADA:

BASE: Toni LLopis (Sènior A) 7 puntets i una gran defensa i direcció a Algemesí.
ESCOLTA: Joan Calatayud (Cadet) 15 punts
ALERO: Sergio Serrat (Cadet) 12 punts
ALA: Andreu Ahullana (Sènior A) 26 punts
PIVOT: Juan Villanueva (Sènior A) 14 punts.