21 de febrer del 2011

VICTORIES DEL SENIOR A I B, I DERROTA DEL CADET

Jornada cuasi perfecta per als equips del club, cuasi perquè el cadet, molt mermat per la cuantitat de lesions que pateix va pedre a Algemesí per 58-42.
Per el contrari, l'equip EDICIONS'96 CARCAIXENT jugà un magnífic partit a la Llosa, i se'n porta la victòria per 37-50, aquesta es la segona victória de la temporada, esperem que siga el punt d'inflexió per a aconseguir més victòries.
Per l'últim el primer equip, aconseguí una treballada victòria a una pista difícil com es Oliva, el Sènior A s'imposà per 62-72 i manté les xicotetes opcions a l'ascens.

MVP DE LA JORNADA:

DAVID GOMIS (SÈNIOR A): El capità de l'equip SÈNIOR A, feu una autèntic clínic de lo que es una defensa al home, David secà per complet un dels millors juagadors de la lliga, a més a més no es va olvidar de la cistella, i aportà 18 punts a l'equip amb 4 triples, un decissiu al últim segón de posessió que sentencià l'encontre.

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Miquel Adriá (SÈNIOR B) Miquel feu una gran direcció a més finalitzà amb 7 punts el partit.
ESCOLTA: David Gomis (SÈNIOR A) Partidas a Oliva amb 18 punts, 4 triples i 2/2 en lliures.
ALERO: Guillem Múrcia (CADET) Guillem es va multiplicar per a ajudar a l'equip degut a les lesions.
ALA PIVOT: Andreu Ahullana (SÈNIOR A) No va fer el seu millor partit, així i tot finalitza amb 13 punts.
PIVOT: Arnau Climent (SÈNIOR B) Inmens en defensa i en el rebot, a més a més feu 9 punts.

Recordeu que aquesta setmana no podem disposar del pabelló, però hi ha que seguir entrenat-se per a millorar.

La pròxima jornada juguen tots els equips de nou com a visitants, menys el Cadet, que estem mirant l'opció d'aplaçar l'encontre.

L'equip EDICIONS'96 jugarà davant el Carlet, un altre equip situat a la part baixa de la classificació, i una bona oportunitat de continuar guanyant.

El SÈNIOR A se la jua el proper diumenge a Xàtiva, davant el segon classificat, segona posició que es la que dona el billet a autonòmic.

FINS LA SEMANA QUE VE I MOLTA SORT !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada