19 de setembre del 2016

LLIGA VALENCIANA i PARTIT AMISTOS DEL CADET

La Lliga Valenciana no para i el passat cap de setmana el nostre equip Sènior va jugar el seu partit al Pavelló d'Ontinyent on va perdre per un ajustat 69-66.

L'equip Júnior també està jugant la Lliga Valenciana però aquesta setmana tenía jornada de descans, jugarà el proper dimecres a les 20h al Pavelló d'Esports de Carcaixent davant el C.B.ONTINYENT.

Per la seua part el nostre equip Cadet Masculí, va jugar el seu primer partit amistos de la temporada davant el C.B. MANUEL, l'equip entrenat per Pepe Vila va caure derrotat per 15-50, on les importants baixes que tenía l'equip sumat a la superioritat de l'equip rival van ser determinants per al marcador final del partit. 



Per part del Cadet jugaren i anotaren: Joan (2), Carles (2), Sebas (6), Jose (2), Jordi i els Infantils Héctor i Raúl (3).

Una llàstima el partit del Sènior, on més coses no van poder passar...

Els nostres es van desplaçar amb 8 jugadors per a disputar l'encontre, els d'Ontinyent van començar molt acertats amb 5 triples al primer quart que va fer que els locals es distanciaren al marcador 21-14.

Al primer quart va passar el primer contratemps per als nostres ja que Pepe el base titular de l'equip va caure lesionat de l'esquena i no va poder tornar al partit.

L'equip es va refer amb les bones accions de Llopis, Jordi e Iñaki i amb les accions individuals de JuanCar que amb 16 punts va ser el màxim anotador del partit.

Al descans marcador empatat 37-37 deixava als nostres amb opicións d'endur-se la victòria cap a Carcaixent.

Durant la segona part els nostres sofriren el segón contratemps amb la lessió de l'Aler Héctor que va forçar fins que es va trencar. Però eixe no sería l'últim contratemps de l'equip ja que va sofrir una tercera lessió al partit d'un dels jugadors més importants de l'equip, Joan es retirava a falta de 2 minuts per a finalitzar l'encontre i amb el marcador ajustat 65-62 després va vindre l'acció del partit on l'arbitre expulsà a Toni Llopis per 5 faltes després d'una inexistent falta, es més Llopis es va colocar perfectament per a aconseguir la falta en atac del rival però l'arbitre l'asenyalà en contra.

Encara així jugant amb 4 a l'últim minut de partit encara vam tindre l'opció de la victòria ja que a falta de 22 segons i perdent d'ún punt 67-66 teníem la posició del baló.

Optarem per una posició llarga i el tir de Jordi a mitja distancia se'n va eixir de dins, després rebot i contratac rival deixà el marcador final de 69-66.

Jugaren i anotaren: Joan (11), Jordi (9), JuanCar (16), Pepe V. (8), Iñaki (4), Héctor , Pepe S. (10) Llopis (8).

Ara els nostres es compliquen molt la classificació per a la següent fase ja que no depen d'ell mateixa, vos deixem la classificació:

Classificació

Pos.NomJug.Gan.Perd.P.F.P.C.Ptos.Racha
1ESET ONTINET B  22014313642
2C.S.A.CARCAIXENT  2111231213-1
3C.B. OLIVA - MOMPO OPTICA  21111010931
4C.B. TAVERNES DE LA VALLDIGNA  2021221322-2


El més important ara es recuperar als lesionats i que estiguen apunt per començar la lliga.

El pròxim partit dels nostres serà ja el proper dimecres al Pavelló d'Esports de Carcaixent a les 20'30h davant el C.B.TAVERNES hi ha que guanyar sí o sí i esperar la derrota de l'Ontinyent a Oliva.

Fins ací el resum, vos esperem el dimecres que ve al Pavelló per a animar a l'equip Júnior a les 20h i al Sènior a les 20'30h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada