15 de setembre del 2016

LLIGA VALENCIANA i ALTRES PARTITS

Cap de setmana amb tres partits dels nostres equips que ara anem a repasar:

El passat dissabte de vesprada el nostre equip Sènior es va dividir per a disputar ambdos partits, un amistós a L'ALCUDIA i altre corresponent a la primera jornada de la LLIGA VALENCIANA a OLIVA.

Els primers, entrenats per el nou entrenador del SÈNIOR B, Jesús Martínez van ser derrotats davant l'equip del E.M.B.A L'ALCUDIA no sabem el resultat exacte però van perdre d'uns 20 punts, en un partit on els nostres jugaren una aceptable primera part (5 baix al descans), però que a la segona part el millor estat físic rival i les males decisións dels nostres van fer que els de l'Alcudia es distanciaren del marcador.

Per part dels nostres jugaren: Jordi, Raúl, Àlex, Hèctor, Serrat, Iñaki, Murcia i el Júnior Nico.

L'alegría del cap de setmana ens la van donar els Sèniors que acudiren a Oliva a jugar el primer partit de la LLIGA VALENCIANA, on els jugadors entrenats per Topo derrotaren als de la safor per un ajustat 52-57.

Va ser un partit tipic de pretemporada, on els nostres després de fer un bon primer quart (14-20) notaren un baixó físic important al segón quart i al descans el marcador reflexava un preocupant (35-27) per al C.B.OLIVA, després del descans els nostres es van refer sobretot amb una bona defensa (l'equip local només va poder fer 5 punts a l'últim quart) i va remontar el partit amb el marcador final de 52-57.

Pe'ls nostres jugaren i anotaren: Alberto, JuanCar (15), Pepe (14), Juanjo (6), Hèctor (3), Llopis (6), Joan (11) i el Júnior Jarilla (2).

4C.B. OLIVA - MOMPO OPTICA  10152571-1

Ara l'equip a de mantindre eixa primera posició per a poder passar de fase el proper dissabte davant el segón classificat el ESET ONTINET d'Ontinyent.

El partit es disputarà a Ontinyent el dissabte 17 a les 19h. Molta sort xics !!!

Altre equip que també disputa la Lliga Valenciana es el Júnior Masculí, els nostres també jugaven a Oliva el primer partit de la Lliga i van ser derrotats per un clar 108-30, mal partit de l'equip entrenat per Jordi que necesita millorar molt en els pròxims entrenaments, cal dir també que l'equip de C.B. OLIVA juga en una categoría superior a la dels nostres. Ànims xics.

El pròxim partit de l'equip serà el proper dissabte 24 a Carcaixent davant el C.B. ONTINYENT.

També volem comentar que l'equip Cadet jugarà el proper dissabte 17 a les 11'30h al Pavelló d'Esports de Carcaixent un partit amistós davant el C.B.MANUEL.

Recordem els horaris dels entrenaments ara al mes de Setembre, recordeu que estem en periòde de captació i els entrenaments seràn Dilluns, Dimecres i Divendres de 18h a 19'30h per als equips PRE-BENJAMÍ, BENJAMÍ, ALEVÍ, INFANTIL i CADET i els díes DIMARTS i DIJOUS de 17'30h a 18'30h per als BABIES.

Ahir vam coneixer als que seràn els rivals del nostre SÈNIOR A a Preferent i dels nostres JÚNIORS a ZONAL: