14 de setembre del 2015

SEGUIM AMB LA PRE-TEMPORADA...

Després de ja casi 15 díes en algúns equips, els nostres continuen amb la pre-temporada preparant-se per a la temporada que per a molts dels equips comença d'ací un mes.

Tots el equip ja estàn entrenant amb els seus horaris corresponents per a la pròxima temporada, en la següent actualització els ficarem.

De moment l'únic equip que ja ha jugat un partit es el nostre Sènior Masculí, l'equip entrenat per Topo està inscrit a la Lliga Valenciana 2015 i el dissabte passat va jugar el seu primer partit del grup davant els nostres veïns del N.B.ALZIRA.

El partit va ser favorable als nostres per una gran diferència, 37-75, però el marcador no reflexa el que va ocòrrer al partit ja que als nostres els va costar entrar al partit, perdíen de 10 punts al començament del segón quart.
El partit va servir per a vore els fruits del que es treballa als entrenaments i per a que els nostres jugadors tant els del B com els del A agafen la forma necesaria per al començament de la temporada.
Tambe va servir per a que els nous jugadors del Club, Hèctor, Miguel Àngel i Benas debutaren amb el primer equip (molt bé els tres).

El pròxim partit del nostre Sènior Masculí serà el proper diumenge 20 al Pavelló del N.B.XÀTIVA, líder de moment del grup.

Això és tot anirem informant-vos de més noticies al llarg de la setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada