30 de setembre del 2015

GRUPS, PARTITS AMISTOSOS I ... LLIGA VALENCIANA

Benvinguts a una nova actualització del blog on tením moltes noticies importants per a donar-vos, anem a començar per conèixer als que seràn els rivals dels nostres a les diferents categoríes:

Les categoríes inferiors: Pre-Benjamí, Benjamí i Aleví encara no coneixen els rivals, ells començaràn la lliga a meitat d'Octubre.

Les xiques de l'Infantil Femení, entrenades un any més per Toni Navas els ha tocat un grup on tindràn que desplaçar-se fins a València en varies ocasions:

L'ALCUDIA, ALMUSSAFES, C.B. CAMPANAR i EL PILAR

Dur grup per a les nostres que intentaràn millorar l'anterior temporada.

L'equip va disputar el passat dissabte un torneig a Amussafes amb els equips: ALMUSSAFES BLAU, L'ALCUDIA, L'HORTA GODELLA, C.B. DON BOSCO, C.B MARISTAS i ALMUSSAFES BLANC

Les nostres no van poder passar del grup on van competir dos dels tres partits:

C.S.A. 39- 54 ALMUSSAFES BLAU
C.S.A. 9 - 93 C.B. L'HORTA GODELLA
C.S.A. 35- 42 L'ALCUDIA

L'equip de l'Infantil Masculí tindrà com a rivals als equips:

ROQUETTE BENIFAIO BLAU, EMB L'ALCUDIA, CBG GUADASSUAR, N.B.ALZIRA i C.B.ALBERIC.

Dur grup per als nostres però amb desplaçaments propets, desde ací volem animar als xiquets nascuts als anys 2002 i 2003 per a formar part del nostre equip INFANTIL MASCULÍ, que per el moment va curt de gent.

El Cadet Masculí entrenat per Pepe Vila tindrà com a rivals a els equips:

C.B. ANNA, ENGUERA BASKET, FEM BASQUET CANALS, C.B. GENOVÉS ZONAL i C.B. MANUEL.

Precisament el passat dissabte els nostres van jugar el seu primer partit de pre-temporada davant el C.B. MANUEL on els nostres van ser derrotats per una diferència de 10 punts 42-52 en un partit on els nostres començaren molt bé però poc a poc van anar disminuint l'avantatge que teníen fins que van ser derrotats. Ànims xics a l'altra millor, ara a seguir entrenant.

Pasem al JÚNIOR MASCULÍ, els xics entrenats per Jordi Alberola i Jesús Martínez jugaràn davant els equips: EMBA L'ALCUDIA, N.B. ALZIRA, ENGUERA BASKET, CD SAN PEDRO MOIXENT, MARTINEZ VALLS 99 B, C.B.MURO, C.B. IRIS CONTESTANO, IBERIC CAUDETE,CASTALLA, C.B. ELDA, C.B. PETRER i C.B. GENOVÉS ZONAL.

Dur grup per als Júnior ja que a més a més de la calitat dels equips hi ha que comptar que hi han molts desplaçaments llargs.

Els nostres van jugar el passat dissabte davant el C.B. GENOVÉS un amistos on van ser derrotats per només 5 punts de diferència amb un bon partit dels nostres, que després d'un començament amb molts errors van saber refer-se i quasi remonten el partit.

Pasem als equips Sèniors, el B entrenat tambè per Toni Navas tindrà com a rivals:

COAESPORT VA DE BASQUET ALGEMESÍ, EMBA L'ALCUDIA, L'OLLERIA BASQUET, C.B.G. GUADASSUAR B, C.B ANNA, C.B. BENIGANIM, C.B. CIUTAT D'ALBAIDA, C.D. SAN PEDRO MOIXENT B i SOM LLUM BASQUET FONT DE LA FIGUERA.

Els nostres porten ja tres anys ocupant les primeres posicións a la classificació, esperem que enguany tambè lluiten per les primeres places i que lluiten per l'ascens a primera zonal.

Per altra banda els rivals del nostre primer equip seràn:

MARISTES B, BURJASOT C.B., SPORTIU XE ALAQUAS, C.B. TEIXERETA B, C.B. PEGO, C.D. SAN PEDRO MOIXENT, C.B. OLIVA, C.B. ALGEMESÍ PREFERENT, C.B. IRIS CONTESTANO, UPB GANDIA, ENGUERA BASKET, NBX CHEM MECANITZAT VA DE BASQUET ALGEMESÍ, MUTUA LEVANTE N.B. ALCOI.

Dur grup per al nostre Sènior que intentarà començar bé la lliga per a superar la classificació de l'any passat.

De moment l'equip Sènior que hem inscrit a la Lliga Valenciana, integrat per jugadors del A i del B els va molt bé la cosa, ja que van quedar primers classificats al seu grup derrotant als equips N.B. ALZIRA, N.B.XATIVA i C.D.MOIXENT. El passat dissabte van jugar els cuarts de final de la competició davant el C.B. XIRIVELLA al que va derrotar per un clar 79-50 en un partit molt seriós dels nostres.

Ara jugaràn les semifinals de la Lliga Valenciana el proper dimecres 30 al Pavelló de Paiporta a partit únic davant el BERENGUER DALMAU de Catarroja molta sort xics i a per la final.

Bé fins ací l'actualitazació fins una nova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada