26 de maig del 2015

RESUM JORNADA

De nou estem ací una setmana més per a contar el que ha ocorregut en l'anterior jornada en els partits dels nostres equips:

Els xiquets de l'escola finalitzaren la temporada el passat cap de setmana amb victòries.

Els Pre-Benjamins no es van desplaçar fins a Xàtiva per a jugar el seu partit per falta de jugadors i va perdre per 2-0 (mateix resultat que a l'anada).

L'equip Benjamí entrenat per Òscar va guanyar per 52-54 en Algemesí davant l'equip que en el partit d'anada va guanyar en Carcaixent per 12 punts de diferència, per el que l'equip benjamí finalitza amb bon sabor de boca la temporada.

També aconseguí la victòria el nostre Aleví, que derrotà a l'equip del C.B.Picassent per 52-44 en un bon partit de tots i també finalitza guanyant la temporada l'equip de Quique.

Ara els tres equips de l'escola els espera tancar la temporada el proper cap de setmana a l'espectacular cloenda que està preparant el C.B.Tavernes. Passeu-ho bé !!!

Passem als equips que estàn jugant el trofeu federació:

L'equip Júnior no aconseguí la victòria però va fer un seriós partit a una complicada pista com és la del C.B.Alginet, els nostres van perdre per 10 punts de diferència 75-65 i van plantar cara a un dur rival, ara falta per jugar un partit només davant el C.B. LA ALCUDIA, esperem que els nostres tanquen la temporada amb una victòria més que mereixcuda.

L'equip Infantil continua amb totes les posibilitats per a jugar la gran final de la seua categoría, ja que l'equip entrenat pel jugador del B Diego Gimeno (Xumi) va perdre a la pista del C.B.Alaquas per només 4 punts de diferència 37-34 amb triple inclos dels locals a l'últim minut del partit.

Esperem que el proper divendres 29, els nostres remonten eixe resultat. YES WE CAN !!!

Per finalitzar el resum ens queda contar la classificació matemàtica de les nostres xiques del Sènior Femení per a les semifinals del trofeu, despres de derrotar al C.B.OLIVA  per 59-57 en un partit molt lleig i travat.

Així i tot les nostres han de reaccionar en aquestos dos partits que els queden per a arribar amb les millors opcions a les semifinals. Molta sort xiques !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada