19 de maig del 2015

NOVA ACTUALITZACIÓ

Moltes coses han passat en aquestos mesos sense actualitzar el blog:

Molts dels nostres equips ja han finalitzat la temporada però hi ha altres que encara estan competint, anem a repasar equip per equip:

Els equips de l'escola, babies, pre-benjamins, benjamins i alevins finalitzaràn el proper cap de setmana la temporada amb els últims partits de les eliminatories;

L'equip Pre-Benjamí jugarà davant el N.B.XÀTIVA, equip que no es va presentar en el partit d'anada al Pavelló d'Esports de Carcaixent la setmana passada així que els nostres van guanyar per 2-0 per incomparecència.

A l'equip Aleví li va passar el contrari que al pre-benjamí, i van ser ells els que no es van presentar a la pista del C.B. PICASSENT ja que el nostre equip no comptava amb 5 jugadors per a jugar l'encontre, lesions, comunions i d'altres van fer imposible que anarem a jugar.

L'equip que sí que va jugar l'anada va ser el Benjamí, l'equip entrenat per Òscar va perdre davant el C.B. ALGEMESÍ per un ajustat 38-47, el proper dissabte els mateixos equips es tornaran a enfrontar aquesta vegada a Algemesí.

L'equip babie continuarà entrenant amb el seu horari habitual, dimarts i dijous de 17'30 a 18'30, fins a finals del maig, així que si teniu algún conegut naixcut als anys 2011,2010 i 2009 podeu portar-lo de manera gratuita fins que finalicen els entrenaments.

El Infantil Femení ja ha finalitzat la temporada, la primera de moltes de les jugadores, en pròximes actualitzacións comptarem com els ha anat enguany.

Els altres equips que tambè han finalitzat la temporada son els dos equips Sèniors Masculins, tant el A com el B ja no estan competint i només els divendres a les 20'30h els podem veure jugant les seues patxanguetes.

Els tres equips que continuaràn competint tot el mes de Maig son el Júnior Masculí, el Sènior Femení i el Infantil Masculí.

L'equip Júnior Masculí, de la mà del jugador del Sènior A Pepe Vila està disputant el Trofeu Federació on de moment a perdut els tres partits que a disputat, però llevant del primer on els nostres caigueren clarament davant el C.B. SUECA per 77-44 els nostres han competit i han donat la cara en els altres dos davant equips de superior categoría com el N.B.ALZIRA i com el C.B. COMINIUS, el proper partit dels nostres serà el proper dissabte a la difícil pista del C.B. ALGINET a les 16h.

Les xiques del SÈNIOR FEMENÍ també estàn jugant el Trofeu Federació, les nostes estan al grup amb els equips N.B. ALZIRA, C.B. ALGEMESÍ i C.B. OLIVA de moment les xiques han guanyat els tres primers partits de la primera volta i el proper dissabte a les 16h juguen el primer de la segona volta davant el segón classificat, el C.B. OLIVA.

Per finalitzar l'actualització cal nomenar la espectacular temorada del INFANTIL MASCULÍ, que després dels primers dos mesos de competició estàn jugant molt bè i a més a més els resultats els estàn acompanyant.

Els nostres jugaràn el proper dissabte davant el XE ESPORTIU ALAQUAS les semifinals de la fase final de la categoría de Zonal, els nostres arriben a eixe partit despres de guanyar al GANDIA BASQUET a octaus i al C.B. VALL D'UIXÒ a quarts de final, el primer partit el jugaràn com a visitants el proper dissabte, el partit de tornada encara està per determinar. MOLTA SORT XICS !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada