27 d’octubre del 2014

RESUM JORNADA

Una nova jornada es va disputar el passat cap de setmana que anem a comentar:

A la fí el nostre PRE-BENJAMÍ va aplaçar el seu partit, desde ací volem demanar disculpes al C.B. ALGEMESÍ per la precipitació del canvi, ja que el vam fer a últimíssima hora. Moltes gràcies.

L'equip del BENJAMÍ, entrenat per Òscar Navarro després de guanyar al seu primer partit de lliga va sofrir una dura derrota a la pista del C.B. ALGEMESÍ per 64-14, els nostres van ser sorpresos per un gran equip que va jugar molt bon bàsquet, i no va donar cap opció als nostres. Destaquem l'actuació de Diego Gil i del PRE-BENJAMÍ que va anar a ajudar Lluís que inclús va fer 3 cistelles.

L'INFANTIL FEMENÍ debutava a casa al primer partit de la temporada, de la temporada i també el primer partit oficial per a moltes de les nostres jugadores, i això és va notar al marcador, també perque jugaven davant un dels equips favorits el C.B. TAVERNES. Les xiques entrenades per Toni Navas van perdre per 2-62, on el resultat reflexa la diferència hui per hui dels dos equips. A seguir treballant xiques !!!

Per l'altra banda els xics del INFANTIL MASCULÍ, també van perdre el seu partit per 26-50 davant el C.B. MANUEL, un partit complicat per als nostres en el debut, ja que en pretemporada també vam jugar davant aquest mateix equip i també perderem el partit. A l'altra més xics !!!

L'equip JÚNIOR MASCULÍ al final no va jugar el seu partit davant el C.D. SAN PEDRO MOIXENT, i van aplaçar l'encontre per a la setmana que ve.

L'equip que a la fí si que va jugar va ser les xiques del SÈNIOR FEMENÍ, ja que després de que per fí ens ficarem d'acord per aplaçar l'encontre degut a la Boda de Luz, el partit és va disputar el passat diumenge a les 9'30h amb moltes de les nostres jugadores "resacoses" de la boda.

Però una vegada més les xiques entrenades per Merlo no van donar opció a l'equip visitant i derrotaren al N.B.ALZIRA per un clar 62-28 on només un fluix inici va impedir un marcador d'escàndol.

Primera victòria a la lliga per al nostre primer equip del SÈNIOR MASCULÍ A, els nostres després de dos derrotes consecutives visitaven la pista del sempre complicat C.B. OLIVA, de nou amb alguna que altra baixa com Juan Carlos, Natxo, Rubén i Pepe que només va jugar mitja part.

Així i tot el nostre equip va tirar de calitat individual per a endur-se el partit per 43-55 i guanyar un partit que necesitavem com el menjar. Enhorabona xics !!!

Pasem a anomenar als millors de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Inma Garcia (S.F.) Bon partit de Inma a pesar de dormir poc.
ESCOLTA: Andrea Català (S.F.) Màxima anotadora del partit de les xiques.
ALERO: Luis Tàrrega (S.A.) Màxim anotador del partit del Sènior a Oliva.
ALA: Joan Calatayud (S.A.) No jugà de ala pero amb ell en pista l'equip remontà.
PIVOT: Raquel Fuster (S.F.) Va suplir a la perfecció la baixa de Luz.

MVP DE LA JORNADA:

RAQUEL FUSTER (SÈNIOR FEMENÍ) Gran partit de Raquel el passat diumenge amb rebots, punts e intimidació, no és va notar la baixa de Luz en ningún moment del partit. Enhorabona Raquel, a seguir treballant !!!

Ara toca descansar ja que el proper cap de setmana la majoría dels equips descansen, només tindran jornada els PRE-BENJAMÍ, BENJAMÍ, ALEVI, JÚNIOR MASCULÍ i el nostre SÈNIOR A, a la pròxima actualització comentarem els seus partits.

Fins prompte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada