30 d’octubre del 2014

CRÒNICA PARTIT C.B. ENGUERA 67-51 C.S.A. CARCAIXENT

C.B. ENGUERA 67-51 C.S.A. CARCAIXENT

Partit molt disputat a Enguera on el marcador no reflexa l'igualdat al resultat final de 67 - 51.
De nou l' equip es presentava amb varies baixes i anavem a jugar tan sols 7 jugadors,

Ixirem prou indecissos en atac en un parcial de 8 -0 i després de demanar temps mort ajustem tant en defensa com en atac i acavem amb un parcial de 15 - 12.

El segón quart seguim apretan i l'equip acaba al descans per davant en el marcador 27 - 32.

L'inici del tercer quart és igual al del segón fins el mint 4 amb el marcador de 34 - 38 comencem a fer atacs molt precipitats i rápid fan que l' equip local es fique per davant al marcador després d'un canvi a defensa zonal fa que ells agafen confiança i acava el tercer quart amb un parcial de 23 - 9.

Comencem l'últim quart amb les opciones intactes i ens fiquem a sols quatre punts al mint 5 però la expulsió d'Alberto i el colp rebut per Miquel Cuenca que ja no tornà a jugar així com la mala selecció dels atacs fan obrir el marcador fins el 67 - 51 final.