26 de maig del 2014

RESUM JORNADA

Gran cap de setmana per als nostres equips, ja que van jugar i guanyar els quatre equips que tenim participant al Torneig Federació.

Comencem com de costum amb el INFANTIL MASCULÍ, equip que després de dos dures derrotes per molts punts de diferència jugava a casa davant un equip asequible com era l'equip C.B. MANUEL GENOVÉS, els nostres feren un gran partit i derrotaren als de la Costera per un clar 91-36. La victòria deixa a l'equip classificat a la tercera posició de la classificació i depen d'ell mateixa per a mantindre-la, ja que l'últim partit de la lligueta juguen davant el quart classificat, el EMBA INF. MASCULÍ a L'Alcudia:

5C.B.MANUEL GENOVES   303782723-3

El CADET MASCULÍ entrenat per Juanjo Escandell va fer un gran partit davant l'equip EMBA CAD-INF, els nsotres derrotaren als de L'Alcudia per un clar 78-35, on els nostres no donaren opció al rival desde el primer minut. Gràcies a la victòria aconseguida per l'equip, els nostres és classifiquen quints, i es jugarà el proper dissabte la quarta posición davant l'equip veí del N.B. ALZIRA. Després d'aquesta jornada la classificació queda així:

1C.B. ALGINET  43127125172
2VALENCIA TERRA Y MAR DIPUT VAL  33027414163
3GRUPHAC ARQUITECTURA NB ALZIRA  4131912465-2
4C.B. GENOVÉS CADET  2201349142
5CSA CARCAIXENT  31218119641
6EMBA CAD-INF  4041833094-4

Recordem que els nostres juguen hui a Genovés el partit aplaçat. Molta sort xics !!!

Continuem amb més victòries, ara toca comentar la victòria de les nostres xiques del SÈNIOR FEMENÍ, les xiques entrenades per Mª Carmen Merlo, derrotaren a l'equip del ROQUETTE BENIFAIÓ per un clar 57-40 on les nostres van demostrar que lo del passat dimecres va ser un "mal día" de l'equip. Amb aquesta victòria les nostres estàn sols a una victòria per a classificar-se per a la següent ronda de la competició, a vore si és la del proper dissabte davant el CB TAVERNES VALLDIGNA. Així està la classificació:  Enhorabona xiques !!!

1CSA CARCAIXENT  44026121384
2C.B. PATRONATO BOCAIRENT  2111111213-1
3ROQUETTE BENIFAIO  2021011192-2
4CB TAVERNES VALLDIGNA  2021041242-2

Per a tancar aquest resum ens queda una nova victòria del nostre SÈNIOR MASCULÍ, l'equip entrenat per Topo derrotà a l'equip BENIGANIM PIWAKERS per un clar 70-34 on els nostres no donaren opció al rival al acavar el primer quart amb una diferència ja molt clara de 26-0. Després de la victòria els nostres es classifiquen segóns amb només una derrota, l'equip es juga aquesta segona posición el proper dissabte. Es important quedar segón ja que el millor segón de tots els grups té opció de seguir endavant en aquesta competició. Molta sort xics !!!