30 de maig del 2014

PRÈVIA JORNADA

Última jornada per a molts dels equips al Torneig Federació:

L'equip INFANTIL, espera mantindre la tercera posició de la classificació, tindrà un complicat desplaçament a L'Alcudia per a jugar davant el EMBA INF M quart classificat actualment amb els mateixos punts. El partit es jugarà dissabte a les 10h. A per ells !!!

El CADET MASCULÍ, després de la seua victòria en la anterior jornada i la derrota el passat dilluns a Genovés en el partit que teníen aplaçat, juga de nou demà dissabte davant l'equip veí de la capital de la Ribera, el GRUPHAC ARQUITECTURA NB ALZIRA, els dos juguen per a aconseguir la quarta posició de la classificació, ja que ara mateix estàn empatats, el partit serà el proper dissabte 31 a Alzira a les 11'30h. Molta sort xics !!!

Les xiques del SÈNIOR FEMENÍ son les úniques que continuaràn jugant, ja que encara els queden dos partits per a finalitzar la primera fase, i si tot va bé clasificar-se per a jugar la fase final de la competició. De moment el primer és derrotar a casa a l'últim classificat del grup, el CB TAVERNES VALLDIGNA, no hi ha que confiar-se de l'equip de la Vall ja que al primer partit a Tavernes ens ficaren les coses molt complicades. El partit és jugarà a Carcaixent dema dissabte a les 16h. Necesitem la victòria xiques !!!

Per a finalitzar la prèvia ens queda el partit del SÈNIOR MASCULÍ, l'equip entrenat per Topo jugarà a Moixent l'últim partit de la Competició, encara que els nostres tenen opcións a continuar és molt complicat, ja que tenen que guanyar en la complicada pista del Moixent i a més a més esperar resutats favorables d'altres grups, ja que a part dels primers de cada grup, també passa el millor segón.
El partit és jugarà a Moixent el demà dissabte a les 19h. Que per nosaltres no quede xics !!!

Fins ací la prèvia de la jornada del proper cap de setmana. Molta sort a tots els equips !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada