13 de març del 2014

PRÈVIA JORNADA

Una nova jornada s'aproxima aquest cap de setmana, i sense més anem a comentar-la:
 
Un enratxat CADET MASCULÍ te un complicat desplaçament demà divendres a la pista del líder del grup, l'equip ESCUELAS PIAS  que per el moment compta amb victòries les jornades d'aquesta segona fase, l'equip de Juanjo arriva en un bon moment de joc i resultats, després de les últimes tres victòries consecutives, però no s'ha de confiar ja que apart de visitar al líder, l'equip de València ja derrotà als nostres al primer partit d'aquesta segona fase a Carcaixent per 37-50. El partit es disputarà a València el proper divendres a les 20'30h.
 
Les xiques del JÚNIOR FEMENÍ, després de la seua jornada de descans juga a casa davant el U.P. BÀSQUET GANDIA que al contrari que el rival del Cadet Masculí, compta els seus partits per derrotes i ocupa l'últim lloc a la classificació, així que és bon moment per a que l'equip recupere sensacións després de les últimes derrotes. El partit és disputarà al Pavelló de Carcaixent demà divendres a les 20'45h.
 
L'altre equip que juga a casa aquesta setmana és el JÚNIOR MASCULÍ, l'equip de Dani Bonet també ve de descansar en l'anterior jornada, però aquesta li toca jugar davant l'equip L´OLLERIA BASQUET que per el moment només ha aconseguit una victòria, així que els nostres tenen una bona oportunitat per a sumar una nova victòria. El partit és jugarà a Carcaixent el proper dissabte a les 20'00h.
 
Altre equip que ve de descansar en l'anterior jornada és l'equip del SÈNIOR B, l'equip de Jaume Boronat te un complicat desplaçament per a jugar davant un rival directe com és el C.B. ALMUSSAFES  sext contra quart classificat, així que s'espera vore un bon partit el proper dissabte a les 20'00h a Almussafes.
 
El SÈNIOR A també te un complicat desplaçament a terres alicantines, per a jugar davant el segón classificat del grup, l'equip C.B. TEIXERETA compta fins el moment amb quatre derrotes i tot indica que és el favorit per a acompanyar al N.B.XÀTIVA a autonòmica. Però els nostres venen de fer dos bons partits davant bons equips com el C.B. ELDA i el C.B. ALGEMESÍ, i de segur que complica a l'equip alicantí per a aconseguir els seus objectius. El partit és jugarà el proper dissabte 15 a Ibi a les 19'30h.
 
Tot açò és el que ens depara la pròxima jornada vos deixem el cartell anunciador per a aquesta jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada