12 de març del 2014

CRÒNICA SÈNIOR A

Posiblement el millor partit del nostre equip Sènior A en el que portem de temporada, i a priori no era un partit fàcil, ja que jugavem davant l'altre equip Riberenc del grup, que a la primera volta vam derrotar a Algemesí per només un punt, i gràcies a una cistella d'Andreu a l'últim segón de partit.

L'encontre també pintava mal ja que teníem la baixa d'Arnau Climent, que el passat partit va tindre una gran actuació davant el C.B.Elda amb 8 punts, però teníem l'ajuda del jugador del Sènior B Joan Calatayud i com no del debut com a jugador aquesta temporada de José Olaso, que fins ara estava lesionat de l'esquena i genolls.

El partit va començar favorable als nostres, que desde el principi van ficar el seu joc en martxa, molt bona defensa, rebot i eixídes ràpides de contraatac, que els nostres alers, Juanjo i Arunas aprofitaven amb punts, gràcies als rebots d'Andreu i Xumi i als passes de contraatac de Pepe.

Al finalitzar el primer quart els nostres ja doblaven a l'equip del C.B. Algemesí al marcador, 16-8 amb un gran joc, llàstima que al segón quart degut a les nombroses faltes en contra que ens van pitar va fer que al descans no poguerem aumentar la diferència al marcador, 28-20.

El tercer quart va ser pràcticament igual que el primer, els nostres van recuperar la bona defensa i les ràpides transicións per a distanciar-se al marcador, destaquem a Juanjo en aquest quart amb 9 punts i el treball en defensa i rebot de Jose Olaso. Al final del quart 47-29 per als nostres.

L'últim quart pràcticament va sobrar, ja que els nostres és van dedicar a dormir el partit, així i tot encara aumentaren la diferència al marcador fins als 25 punts, que és la màxima diferència a favor del nostre equip aquesta temporada, la mà als entrenaments de Topo ja va notant-se als partits, esperem que continue així, ja que el proper cap de setmana tenim un complicat desplaçament a Ibi per a jugar davant el segón classificat.