4 de març del 2014

CRÒNICA INFANTIL MIXT 02/03/14

INFANTIL MASCULÍ B.C. MANUEL 45-59 EEM CARCAIXENT

Primera victòria dels nostres davant l'últim classificat del grup.

Primer quart molt igualat ja que el parcial va ser de (8-8), en el segon quart els nostres van fer un parcial de (2-11), on defengueren molt bé i no van deixar jugar a l'equip rival.

En el tercer y quart quart, els nostres van baixar la defensa y van permetre cistelles clares dels visitants, en el descans vam deixar el marcador (26-35) favorable als nostres.

A la represa els "7" punts de Picot ens van ajudar per a que els nostres guanyaren el quart (7-11), al sext i sèptim tan sols van fer "4" punts, els visitants entrarem al l'últim quart amb opcions d'emportar-se la victòria.

A l'últim quart, amb uns bons últims dos minuts de partit dels nostres on van fer un parcial (2-10), van aconseguir la primera victòria de la temporada.

El proper dissabte juguem davant l'Onil, primer classificat del grup.

Jugaren per part dels nostres i anotaren: J.C. Picot 27, Andres C. 8, Andres A.5, Erlandas, Ferran, Alex 8, Alejandro 2, Claudia 2, Alberto 2, Pau 1, Ruben 4.