5 de març del 2014

CRÒNICA CADET MASCULÍ 01/03/14

C.S.A. CARCAIXENT 54-48 ESPORTIU XE ALAQUAS A

Molt bon partit el que vam jugar el passat dissabte, a excepció dels "10" minuts del tercer quart. Novament jugàvem al pavelló municipal de Carcaixent i per segona jornada consecutiva vam aconseguir emportar-nos la victòria. Per a aquest partit les baixes van ser: Frank (el que esperem que promte torne a estar al 100%) i Cristo (que el més segur que durant la setmana pròxima torne).

Molt content dels primers minuts de joc, ja que per fi vam començar desperts, amb les idees clares, actius des del bot inicial i un parcial a favor de (9-0) en els primers minuts ho corrobora. Aquest primer temps acaba amb un parcial favorable de (15-13).

El segon quart va començar encara millor que el primer, amb una defensa pressionant molt efectiva gràcies a la qual aconseguim un parcial de (15-0) en els primers "6" minuts. Amb la màxima ventatja al marcador "+17" l'equip contrari va decidir cambiar a una defensa zonal (2-3), que ens va costar molt de atacar sobretot aquestos minuts i el següent quart. Al descans el marcador era favorable "+13" (36-23), el parcial d'aquest quart (21-10). Molt bons aquestos "10" minuts de joc i de tots els que van jugar.

No podia ser això de guanyar fàcil, teniem que relaxar-nos i baixar varios punts l'intensitat que estàvem mostrant els anteriors "20" minuts. Aquesta relaxació feia que tots perguerem moltíssimes pilotes (ja que ningú s'oferia per rebre), els passos de Iñaqui, els passos de Isma, el deixar de córrer contraatacs contra una defensa zonal sumat al nostre inexistent balanç defensiu, tot açò va fer que perguerem aquest quart (6-16), que els contraris es clavaren en la lluita per el partit. Aquestos "10" minuts de relaxació apunt van estar de costar-nos el partit.

L'últim quart amb un rival crescut per la remuntada i una defensa zonal que se'ns atragantava; es veia clarament un final complicat, ajustat i emocionant. En dos ocasions del quart van aconseguir igualar-nos al marcador, la primera al minut "3" amb un marcador (43-43) i la segona al minut "5" amb marcador (45-45) però mai es col.locaren per davant. A partir d'aci, llevat de dos accions on ens vam precipitar, vam saber controlar el final de partit tot i la pressió i amb un parcial de (9-3) ens els últims "3" minuts ens emportarem la victòria. Parcial d'aquest emocionant últim quart (12-9).

En resum un bon partit al que li van sobrat els mals "10" minuts del tercer quart, la resta es nota que moltes de les coses van funcionant sobretot la pressió. La propera jornada visitem la pista de l'últim classificat el dumenge a les "12:30", partit que per a res serà fàcil ja que els de l'Elilana voldran aconseguir si o si la seua primera victòria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada