4 de febrer del 2014

RESUM JORNADA

De nou una jornada amb només tres partits per als equips del nostre club, amb una sola victòria i dos derrotes.

Com vam comentar en la prèvia de la setmana passada, el CADET MASCULÍ i el JÚNIOR FEMENÍ comencen a jugar la segona fase el cap de setmana que ve, així que només jugaren el JÚNIOR MASCULÍ, el SÈNIOR B i el SÈNIOR A.

Les xiques del JÚNIOR FEMENÍ ja tenen rivals per a la segona fase, les xiques de Toni Navas jugaran davant els equips:

C.B. OLIVA, C.B. EL VERGER, U.P. BÀSQUET GANDIA, i EMBA-ALZIRA

Les nostres començaran el proper cap de setmana davant el U.P. BÀSQUET GANDIA, però ja ho comentarem a la prèvia.

Anem a repasar els partits on els nostres equips van participar:

El nostre JÚNIOR MASCULÍ va caure derrotat ahir diumenge a la difícil pista del ENGUERA BASKET per un ajustat 48-39, en un partit en el que els nostres reaccionaren tart i no pogueren derrotar a l'equip local. Després de la derrota els nostres cauen a l'octava posición de la classificació amb 4 victòries per 8 derrotes:

11C.D. SAN PEDRO MOIXENT  11110517732121

L'altre equip que va perdre el seu partit aquesta jornada va ser el nostre SÈNIOR B, equip que jugava davant el líder de la classificació, el C.B. SUECA, que comptava els seus partits per victòries. Així i tot l'equip de Jaume Boronat va donar la cara, ja que va arrivar al descans amb empat, i sols a l'últim quart l'equip suecà és distancià al marcador, al final un marcador que no reflexa el que va ocorrer al partit, 52-72. La derrota deixa a l'equip quint amb cinc victòries per cinc derrotes:

10C.B.G. GUADASSUAR B  101947262111-4

L'equip que sí que aconseguí la victòria va ser el nostre SÈNIOR A, que després d'encarrilar el partit al descans guanyant de set punts i fer pràcticament el pitjor bàsquet de la temporada al tercer quart, va saber remontar el marcador i emportar-se la victòria per un ajustat 64-69 a la difícil pista del C.B. TAVERNES.