4 de febrer del 2014

CRÒNICA PARTIT SÈNIOR A

C.B. TAVERNES 64-69 C.S.A. CARCAIXENT

Partit complicat el del passat dissabte a la difícil pista del C.B. TAVERNES, per al nostre primer equip.

Els nostres és presentaven a Tavernes amb tota la plantilla al complet, a més a més del jugador del SÈNIOR B Joan Calatayud.

El partit va començar molt igualat amb mínimes diferències per als dos equips fins al minut 16 on el marcador reflexava un ajustat 28-27 per als locals. A partir d'aquest moment, i fins al descans els nostres van fer un parcial de 2-10 amb 5 punts de Natxo Badenes consecutius que ens donava la victoria parcial al descans per 30-37.

El començament del tercer quart va ser segurament on el nostre equip va fer el pitjor bàsquet del que portem de temporada, al minut 39 de partit l'equip de la Valldigna no només va recuperar els punts que teníem a favor si no que minut a minut aumentava la diferencia al seu favor. Minut 39 47-42 per als locals.

A l'últim quart els nostres van despertar, i de la mà de Pepe Vila, 12 punts en aquest últim quart va aconseguir remontar el marcador i deixar-lo en el conegut 64-69.

Colp d'atenció per als nostres que és confiaren al tercer quart i qüasi tiren el partit.

Per part dels nostres jugaren i anotaren:

Diego, Juan 6, Natxo 5, Jordi, Juanjo 4, Pepe 14, Joan, Andreu 19, Arunas 19, Hèctor i Arnau 2.

Pròxim partit davant un equip directe i que sempre ens planta cara, el C.B. MOIXENT.